Instructiuni de siguranta pentru taietoare de beton

Instructiuni de siguranta pentru taietoare de betonCand folositi taietoare de beton este necesar sa respectati si o serie de instructiuni de siguranta pentru a lucra in conditii optime si pentru a elimina riscurile.

Utilizarea masinii se va face doar respectand toate regulile de siguranta impuse de producator si de comerciant.

Alimentarea motoarelor cu combustibil se va face doar atunci cand motorul este rece si este oprit. In cazul in care rezervorul prezinta defectiuni sau este spart va trebui sa fie inlocuit foarte repede.

Nu folositi masina in acele locuri in care sunt substante inflamabile ori explozive. Nu folositi masina in locuri inchise. Masina de taiat asfalt se va folosi doar in locuri foarte bine ventilate si care beneficiaza de o iluminare buna. Continue reading

Incaltaminte – practicalitate si estetic

Incaltaminte - practicalitate si esteticIncaltamintea a devenit o parte din viata noastra, o parte practica si o parte estetica, sunt obiecte de care avem nevoie in fiecare zi, chiar daca stam in casa, tot avem nevoie de o pereche de slapi si acestia intra in categoria de incaltaminte.

Iar daca iesim afara niciodata nu ne trece prin minte sa sarim peste partea cu incaltatul. Este de fapt primul lucru pe care il facem cand plecam oriunde, cand ne ridicam din pat, ne incaltam, ne protejam picioarele. Practic, acesta este rolul incaltamintei, sa ne protejeze picioarele. Diverse tipuri de incaltaminte in Arad gasesti la Selgros, de diferite tipuri, pentru variate activitati.

Insa, noi ca si oameni suntem fiinte complexe, si desi folosim incaltamintea si hainele pentru a ne proteja corpul, intr-o maniera practica, le folosim si pentru a ne exprima, pentru a ne pune in valore punctele forte, intr-o maniera estetica. Continue reading