Aplicatia Gasire Prieteni de la Apple – disponibila pe web

Aplicatia Gasire Prieteni de la Apple - disponibila pe webApple si produsele pe care le ofera nu mai au nevoie de nicio prezentare. Fie ca sunt piese iPhone, un nou iPad sau un nou Apple TV, acestea se numara printre cele mai solicitate produse de catre utilizatori din intreaga lume.

Dupa lansarea iOS 9.1 si a OS X 10.11.1 El Capitan pentru toti utilizatorii de iPhone, Mac si iPad, cei de la Apple au publicat o actualizare pentru platforma iCloud.com, pentru a include o noua aplicatie, respectiv Gasire Prieteni. Prin intermediul acestei aplicatii, utilizatorii de dispozitive Apple isi pot localiza prietenii. Tot ce trebuie sa faca este sa foloseasca un iPhone, un iPad, un iPod touch, un Mac sau un PC cu conexiune la internet.

Chiar daca aceasta aplicatie este disponibila de mult timp pe dispozitivele iPhone si iPad, aceasta a devenit incepand cu acest an o aplicatie preinstalata pe toateĀ  dispozitivele cu iOs 9. De asemenea, este disponibil un widget Gasire Prieteni in OS X 10.11 El Capitan, prin care este afisata localizarea prietenilor. Continue reading