Trei criterii importante de alegere a unei baterii externe

Trei criterii importante de alegere a unei baterii externe

In momentul in care iti cumperi un smartphone, cu siguranta trebuie sa te gandesti si la achizitionarea unor accesorii telefoane, asa ca mai intai de toate trebuie sa cumperi accesoriile de protectie pentru dispozitiv.

Acestea ar fi geamul de protectie pentru ecran, realizat din sticla, care are rolul de a proteja atat touchscreen-ul cat si display-ul terminalului in cazul unui eventual soc mecanic.

Iarasi trebuie sa iti indrepti atentia si spre o husa, care iti va proteja foarte bine dispozitivul atat impotriva socurilor mecanice, cat si impotriva unor alti factori precum praful de exemplu. Continue reading

Accesorii pe care trebuie sa le aiba un smartphone

Accesorii pe care trebuie sa le aiba un smartphone
Odata cu trecerea trecerea timpului, tehnologia a avut o evolutie incredibila, motiv datorita caruia si telefoanele mobile au inceput sa fie tot mai performante, iar astazi fiecare dintre noi detinem cel putin un telefon mobil inteligent.

Ce este foarte important de stiut despre aceste dispozitive, este faptul ca ele pot sa fie comercializate atat de catre cele mai cunoscute firme de pe piata, cat si de firme mai putin cunoscute, iar tu ca si utilizator, ar fi indicat sa iti alegi un dispozitiv cat mai performant, si care sa apartina unui brand cat mai renumit. Continue reading