Ce probleme sunt rezolvate in service-urile iPhone din Bucuresti?

Ce probleme sunt rezolvate in service-urile iPhone din Bucuresti?
Sistemul GSM reprezinta o colectie standard care are numeroase caracteristici si aplicatii care sunt aplicabile abonatilor de telefonie mobila din toata lumea. GSM este un standard dominant de telefonie mobila.

Service-urile autorizate Gsm functioneaza pe baza unei licente oferite in scopul desfasurarii activitatii echipamentelor de telecomunicatii, in special pentru intretinerea si totodata reparatia acestora.

Service iPhone Bucuresti are rezultate foarte bune in reparatia acestor modele de smartphone-uri realizate de producatorul Apple. Atunci cand iPhone-ul s-a defectat si necesita inlocuirea anumitor componente – touchscreen, display sau baterie, este recomandat sa alegeti doar componente gsm originale. Pretul acestora si al manoperei difera in functie de complexitatea reparatiei. Continue reading

Ce are special o baterie iPhone?

Ce are special o baterie iPhone?Smartphone-urile Apple utilizeaza baterii de tip lithium-ion care sunt reincarcabile si incorporate, precum iPod dar intr-un mod mult mai diferit decat incercarile altor mari producatorilor de telefoane mobile.

De asemenea, in cazul iPhone, bateriile nu puteau fi inlocuite de catre user. Cand a fost lansat, iPhone-ul putea fi incarcat prin intrermediul unui port USB ca si in cazul iPod-ului. Compania Apple efectueaza foarte de foarte multe ori teste de pre-productie. Acestea sunt facute pentru a arata durata de functionare a bateriei.

De asemenea, Apple a declarat ca bateriile produse de ei sunt concepute astfel incat sa retina 80% din capacitate dupa un ciclu de peste 300 de descarcari si incarcari complete. Continue reading

Bormasina fara fir Hitachi Lithium Ion – Seria DGL

Bormasina fara fir Hitachi Lithium Ion – Seria DGLCei de la Hitachi Power Tools au lansat noul model de 18V, Lithium Ion, seria DGL cu driver de forare, cu numele de cod DS18DGL. Semnatura Hitachi, prin modelul cu design foarte ergonomic in ceea ce priveste device-ul in sine, dar si noile specificatii ale bateriei imbunatatite, fac aceasta bormasina portabila una extrem de balansata si de confortabila, ce poate fi folosita fara probleme, timp indelungat.

Acest device este de asemenea acoperit si de garantia binecunoscuta a celor de la Htachi, Lifetime Hitachi Lithium Ion Tool, precum si o garantie de 2 ani pentru bateria acestuia, bormasina parand a fi cu siguranta, una ce va fi rapid adoptata ca si favorita, de foarte multi utilizatori la nivel global. Pentru bormasini profesionale, acceseaza oricand Zyg.ro!

Bormasina DS18DGL este pusa in miscare de un acumulator foarte puternic de tip Lithium Ion, de tip slide, asigurand putere ridicata, dar avand in acelasi timp o greutate ceva mai mica decat modelele de acumulatori anterioare. Continue reading