Instructiuni de siguranta pentru taietoare de beton

Instructiuni de siguranta pentru taietoare de betonCand folositi taietoare de beton este necesar sa respectati si o serie de instructiuni de siguranta pentru a lucra in conditii optime si pentru a elimina riscurile.

Utilizarea masinii se va face doar respectand toate regulile de siguranta impuse de producator si de comerciant.

Alimentarea motoarelor cu combustibil se va face doar atunci cand motorul este rece si este oprit. In cazul in care rezervorul prezinta defectiuni sau este spart va trebui sa fie inlocuit foarte repede.

Nu folositi masina in acele locuri in care sunt substante inflamabile ori explozive. Nu folositi masina in locuri inchise. Masina de taiat asfalt se va folosi doar in locuri foarte bine ventilate si care beneficiaza de o iluminare buna. Continue reading

Vrei sa investesti? Cumpara un apartament!

Vrei sa investesti? Cumpara un apartament!Traim intr-o lume in care banul este la putere. Iar noi suntem mereu nemultumiti, indiferent cati avem si mereu incercam sa gasim surse suplimentare de venit.

Potrivit ultimelor studii din domeniu, cea mai buna investitie pentru buzunarele noastre este achizitionarea unui apartament, cu 2 camere, in Bucuresti.

Daca nu vezi inca lucrurile asa, afla ca in drumul tau spre gasirea unui nou apartament poate deveni o sursa de venit suplimentar constant. Alegerea perfecta si sigura pentru o investitie de viitor este achizitionarea unui apartament. De ce? Continue reading