Copii pe bicicleta

Princess Balance 10 inch Bike Girls PinkUna dintre multele sarcini pe care trebuie sa le interprinda parintii este cea de a-si invata micutii sa foloseasca bicicleta de copii.

La fiecare etapa a procesului de invatare, exista mai multe abordari posibile, iar cei mai multi parinti vor sti sigur cum sa procedeze.

Pentru majoritatea copiilor tricicleta este prima etapa in invatarea mersului pe bicicleta.Cele mai utlile triciclete sunt cele de dimensiuni mai mici. Ideal ar fi ca fiecare copil sa incepa cu o tricicleta iar mai apoi sa treaca la bicicleta.

Dupa ce invata sa foloseasca tricicleta puteti trece deja la partea de echilibru. Exista trei moduri diferite de baza pentru a invata un copil sa-si tina echilibru pe doua roti. Cele mai bune avantaje a acestor moduri si cele mai bune rezultate vor fi adesea obtinute printr-o abordare mixta, adaptata la stilul de învatare al copiilor si zona de practica disponibila.

Cele mai multe biciclete destinate copiilor mai mici sunt dotate cu roti ajutatoare. Asta nu inseamna ca rotile ajutatoare sunt singura cale, nici chiar cel mai bun mod de a invata un copil sa mearga pe bicicleta. Continue reading