Cum sa imi decorez casa Feng Shui?

Cum sa imi decorez casa Feng Shui?

Craciunul a devenit un moment foarte stresant al anului pentru multi oameni. Feng shui poate fi un instrument puternic pentru a crea energie pozitiva si armonioasa.

Asadar ar trebui sa citim anumite sfaturi de baza pentru decorarea feng shui a casei dumneavoastra, pentru a va ajuta sa va bucurati cu adevarat de acest sezon frumos. Si, bineinteles, puteti utiliza sfaturile si pentru a oferi cadouri de Craciun familiilor si prietenilor.

Decorati-va casa cu culori bune de feng shui pentru a imbunatati, precum si pentru a echilibra energia sezonului de Craciun. Continue reading

Cum ne alegem o geaca?

Cum ne alegem o geaca?In acest articol va prezentam cum ar trebui alese gecile de iarna, indiferent ca vorbim despre geci personalizate sau geci simple pe care le cumparam din magazin.

Este vorba despre articole care se potrivesc pentru persoane diferite si de aceea trebuie sa tinem cont de mai multe criterii in momentul in care ne alegem hainele pentru iarna si in special gecile.

Geaca este cel mai important elemente pe care il purtam in aceste trei luni, mai importanta decat puloverele calduroase si decat rochiile pentru revelion, pentru ca este prima piesa vestimentara pe care oamenii o vad si ar trebui sa fie reprezentata pentru personalitatea noastra stilistica si sa sublinieze si faptul ca aratam fabulos. Continue reading

Digitalizarea fisierelor intr-o companie

Digitalizarea fisierelor intr-o companieMajoritatea oamenilor sau companiilor, probabil ca nu se gandesc la digitalizarea documentelor deja existente dar realitatea este ca fisierele pentru angajati si alte documente importante, fac subiectul auditului regulat din partea autoritatilor fiscale, controalelor si a perioadelor specifice de retentie din partea contabililor sau altor institutii, etc.

De aceea, a te baza pe un fisier digital, in loc de unul de hartie iti poate scuti o gramada de timp cu cautarea acestuia, cu trimiterea lui in locul unde este cerut, etc.

Prima cauza cu care departamentele HR se confrunta, este inabilitatea de a se sincroniza cu organizatia. In mod tipic, acest tip de departament trebuie sa “faca mai mult, cu mai putine mijloace” , de aceea este foarte important cum isi organizeaza timpul, echipa ta. Continue reading

Vrei sa investesti? Cumpara un apartament!

Vrei sa investesti? Cumpara un apartament!Traim intr-o lume in care banul este la putere. Iar noi suntem mereu nemultumiti, indiferent cati avem si mereu incercam sa gasim surse suplimentare de venit.

Potrivit ultimelor studii din domeniu, cea mai buna investitie pentru buzunarele noastre este achizitionarea unui apartament, cu 2 camere, in Bucuresti.

Daca nu vezi inca lucrurile asa, afla ca in drumul tau spre gasirea unui nou apartament poate deveni o sursa de venit suplimentar constant. Alegerea perfecta si sigura pentru o investitie de viitor este achizitionarea unui apartament. De ce? Continue reading

Cum sa alegi un smartphone foarte bun pentru tine?

Cum sa alegi un smartphone foarte bun pentru tine?Un smartphone de calitate de la magazin iPhone poate fi ales in cativa pasi simpli, daca tii cont de cateva principii si idei pe care ti le dau expertii in acest domeniu.

Alegerea telefonului pe care il vei folosi mai multi ani este un moment important pentru tine si trebuie sa fie facuta in deplina cunostinta de cauza.

Telefonul mobil pe care il utilizezi poate fi un ajutor extrem de util in orice fel de situatie te-ai putea gasi la un moment dat. Cei care au o activitate de birou cu preponderenta le vor utiliza,  de asemenea, cu multa eficienta si le vor considera foarte bune in numeroase situatii in care vor fi pusi, in special atunci cand sunt plecati de la birou sau de acasa. Continue reading