Cum poti avea un telefon Android uimitor?

Cum poti avea un telefon Android uimitor?Un touchscreen Samsung si multe alte componente si accesorii pentru telefonul tau inteligent se pot gasi acum cu usurinta daca stii unde sa cauti ofertele convenabile in mediul online. Telefoanele inteligente si tabletele ne pot face viata mai usoara si ne ajuta sa reducem chiar si costul facturilor platite in fiecare luna.

Locuinta ta poate deveni un loc plin de tehnologie, in care sa utilizezi multe gadgeturi si componente electronice pentru a putea sa controlezi totul asa cum vrei. Incepand de la intrare pana la bucatarie si baie, casa ta poate fi si ea una inteligenta, asa cum sunt toate gadgeturile care au aparut. Astfel, iti poti instala un dispozitiv denumit August Smart Lock.

Acesta descuie usa in mod automat deoarece se conecteaza la telefonul tau mobil prin conexiunea Bluetooth. Poti sa adaugi si membrii familiei in lista cu cei care pot descuia usa astfel, sau chiar cativa prieteni care vor putea intra in casa cu ajutorul telefonului mobil si al conexiunii Bluetooth. Continue reading

Cum sa gasesti telefonul potrivit nevoilor tale?

Cum sa gasesti telefonul potrivit nevoilor tale?Traim intr-o perioada in care detinerea (si folosirea) unui smartphone nu mai este vazuta ca un moft, ci ca o necesitate. Indiferent de stilul nostru de viata, indiferent de zona in care locuim, de cariera, de interese sau hobby-uri, telefonul mobil ne este extrem de folositor.

Foarte adesea nu este un simplu instrument de comunicare, ci o extensie a biroului nostru, o adaptare a calculatorului. Totul intr-un invelis mult mai mic, ambalat intr-un mod atractiv, elegant, cu un mod de utilizare simplu si intuitiv. Costurile achizitiei si intretinerii unui astfel de dispozitiv nu sunt deloc mari, comparativ cu beneficiile pe care le poate aduce.

Daca pana acum nu am folosit insa un astfel de telefon inteligent (ori trebuie sa facem trecerea la un alt sistem de operare), alegerea poate parea extrem de dificila. Reclamele de la TV, ofertele operatorilor de telefonie mobila, recomandarile de pe internet, testele si articolele din revistele sau de pe blogurile IT&C par sa complice si mai mult o astfel de decizie. Continue reading