Bormasina fara fir Hitachi Lithium Ion – Seria DGL

Bormasina fara fir Hitachi Lithium Ion – Seria DGLCei de la Hitachi Power Tools au lansat noul model de 18V, Lithium Ion, seria DGL cu driver de forare, cu numele de cod DS18DGL. Semnatura Hitachi, prin modelul cu design foarte ergonomic in ceea ce priveste device-ul in sine, dar si noile specificatii ale bateriei imbunatatite, fac aceasta bormasina portabila una extrem de balansata si de confortabila, ce poate fi folosita fara probleme, timp indelungat.

Acest device este de asemenea acoperit si de garantia binecunoscuta a celor de la Htachi, Lifetime Hitachi Lithium Ion Tool, precum si o garantie de 2 ani pentru bateria acestuia, bormasina parand a fi cu siguranta, una ce va fi rapid adoptata ca si favorita, de foarte multi utilizatori la nivel global. Pentru bormasini profesionale, acceseaza oricand Zyg.ro!

Bormasina DS18DGL este pusa in miscare de un acumulator foarte puternic de tip Lithium Ion, de tip slide, asigurand putere ridicata, dar avand in acelasi timp o greutate ceva mai mica decat modelele de acumulatori anterioare. Continue reading