Nokia Lumia 730 – specificatii si software

Nokia Lumia 730 – specificatii si softwareSmartphone-ul Nokia Lumia 730 foloseste SoC-ul Qualcomm Snapdragon 400, tactat la 1.2 Ghz per core si acompaniat de chipset-ul grafic Adreno 305. Daca iti doresti touchscreen Nokia original, intra pe MagazinGsm.ro.

Cantitatea de memorie RAM disponibila este de 1GB, o schimbare binevenita daca ne gandim la cei 512 mb, ai predecesorului sau. Jumatate sau putin mai mult din cei 8 GB de stocare interna, este ocupata de fisierele sistemului de operare.

Din fericire, utilizatorii pot adauga un card micro SD de pana la 128 GB. Acumulatorul are o capacitate de 2200 mAh, suficient pentru a “tine in viata” acest device mai mult de 1 zi, la o utilizare intensa. Continue reading

Google repara un bug de securitate pe Android

Google repara un bug de securitate pe AndroidGoogle Inc. a lansat un update pentru sistemul sau de operare Android, pentru a repara un bug de securitate, banuit a fi lasat milioane de smartphone-uri si tablete vulnerabile, in fata atacurilor gen furt de identitate. Vrei incarcator telefon? Intra pe AccesoriiGsm.ro!

Acest bug ar putea “sub anumite circumstante, sa permita accesul unui utilizator 3rd party, la orice tip de data personala disponibila in sectiunea calendar si contacte”, declara un angajat Google intr-o conferinta oficiala a companiei.

Acest “fix” al bug-ului respectiv, nu are nevoie de nici un fel de interactiune din partea userilor si va aparea la nivel global in cateva zile. Fix-ul (update-ul) va fi lansat pentru fiecare versiune de sistem de operare Android, iar telefoanele si tabletele vor incepe sa primeasca update-urile in mod automat, potrivit acelorasi declaratii de presa. Continue reading

Android N pentru smartphone-uri – promitator, dar nu pentru cei slabi de inima

Android N pentru smartphone-uri – promitator, dar nu pentru cei slabi de inimaAcum ceva timp, Google ne-a surprins cu lansarea sistemului de operare Android N Developer Preview, cu mult inainte de propria conferinta I/O developer, din acest an. Daca esti in cautare de huse telefoane la preturi fara concurenta, intra pe MagazinGsm.ro!

Am dezbatut deja ce inseamna acest preview pentru tabletele ca de exemplu Pixel C, dar asta este decat o parte a povestii. Singurul lucru ce ne-a ramas de facut este sa instalam Android N pe un Nexus 5 de sacrificiu si sa-l testam cateva zile.

Concluzie: in timp ce multi dintre voi ar trebui sa evitati pentru moment instalarea acestui sistem, preview-ul ofera un sistem cu o viziune rafinata, a mobile computing-ului de viitor, de la Google. Continue reading

Smart TV avantaje si dezavantaje

Smart TV avantaje si dezavantajeCa orice produs televizoarele smart au si avantaje si dezavantaje. Acestea se pot conecta pe internet, aveti aplicatii pentru ele dar, prin intermediul unui televizor inteligent puteti fi ascultati sau puteti primi reclame fara sa va dati acordul.

Inainte de a cumpara un televizor inteligent ar trebui sa intelegeti de fapt ce inseamna televizoare smart. Un produs isi merita banii si este bun atunci cand este util celui care il va folosi. Inainte de a diseca un televizor inteligent in dezavantaje si avantaje este bine sa intelegem ce este de fapt acesta.

Un televizor smart este un dispozitiv care se poate conecta la internet si care este capabil sa ruleze programe. Continue reading