Cum cumparam calculatoare refurbished?

Cum cumparam calculatoare refurbished?

Majoritatea calculatoarelor refurbished vor lista procesorul, hard diskul, memoria si sistemul de operare. Ar trebui sa puteti determina daca hard disk-ul, memoria si sistemul de operare raspund nevoilor dvs., dar poate fi foarte dificil sa determinati daca procesorul este bun sau nu.

Exista nenumarate versiuni ale fiecarui procesor, cu diferite viteze si generatii. Consumatorul mediu nu stie ca un Core i5 este mai bun decat un Core 2 Duo sau ce inseamna Pentium. Mai jos va explicam cum se cumpara calculatoare refurbished.

Va trebui sa faci cercetari cu privire la modelele de procesoare si nu exista o scurtatura usoara pentru acest lucru daca vrei sa beneficiezi cel mai mult de banii tai. Cautati  fiecare model de procesor si comparati evaluarile performantei. Cautati data lansarii pe ARK-ul Intel sau pe Google / Bing / Cautare. Procesoarele mai noi sunt, de obicei, mai bune. In general, acordati cea mai mare atentie vitezei (frecventei), numarului de core si datei de lansare. Continue reading