Caut un apartament de trei camere in Ploiesti

Caut un apartament de trei camere in Ploiesti

Orasul Ploiesti este asezat in inima Munteniei, la distanta mica de Bucuresti. Este totodata o punte pentru valea Prahovei, catre munti si catre vacanta, indiferent cat de scurta sau lunga este aceasta.

Pentru apartamentul meu de trei camere, imi sunt necesare zone clar definite, living de dimensiuni mari, bucatarie, birou, o baie si dormitoare. Ar fi potrivit si un dressing cu usi inalte, cu multe umerase colorate pe care sa imi intind rochiile preferate. Continue reading

Sifonierul – solutia perfecta de stocare pentru orice spatiu

Sifonierul – solutia perfecta de stocare pentru orice spatiuUn sifonier este un dulap inalt, prevazut in general cu rafturi, sertare si usi, folosit pentru depozitarea hainelor si a altor articole de imbracaminte.

Din punct de vedere istoric, un sifonier a fost folosit ca si loc pentru depozitarea hainelor, in primele case ce nu aveau un astfel de loc incorporat din constructie. Astazi, el poate avea rafturi si sertare, umerase, etc.

Aceasta piesa de mobilier foarte versatila poate fi folosita in mod exclusiv pentru decorare sau pentru main-storage in orice camera a locuintei. Poate sustine fara probleme orice tip de haine sau chiar si alte obiecte. Pe MobilArts.ro poate fi gasita cea mai buna mobila la comanda. Continue reading

Design-uri si stiluri de usi

Design-uri si stiluri de usiExista multe tipuri de usi, cu scopuri diferite. Cel mai comun tip este cel dintr-o singura bucata, constituita dintr-un singur panel rigid, ce umple suprafata de intrare dintr-o camera, locuinta, etc.

Exista de asemenea multe variatii ale acestui tip de design, asa cum ar fi design-ul dublu sau usa dubla precum si asa numitele “ferestre frantuzesti”, toate acestea fiind compuse din 2 panel-uri adiacent independente, prinse de ambele parti ale ramelor usii. Cele mai durabile usi, le poti gasi pe Tgg.ro.

O “jumatate de usa” sau o usa olandeza, este mai cunoscuta ca usa de grajd. Aceasta este impartita la jumatate, pe orizontala. In mod traditional, jumatatea de sus poate fi deschisa pentru a permite unui cal sau altui animal sa se hraneasca (sa poata fi hranit de catre o persoana), in timp ce jumatatea de jos ramane inchisa, pentru a tine animalul inauntru. Acest stil de usa a fost adoptat mai tarziu si pentru case. Continue reading

Pix cu camera? Care poate sa fie utilitatea lui?

Pix cu camera? Care poate sa fie utilitatea lui?Piata este din ce in ce mai aglomerata cu instrumente pentru spionaj. De la pixuri cu camera pana la ceasuri cu camera, fiecare astfel de instrument iti promite ca poti obtine informatiile de care ai nevoie fara niciun fel de probleme si fara ca persoana despre care vrei sa obtii informatia sa stie.

Cu toate astea, unele dispozitive, cum ar fi un pix cu camera, par a fi destul de putin la indemana. Cine mai scrie in ziua de astazi si cand apar momentele oportune pentru a filma cu un astfel de pix?

Cu siguranta, un pix cu camera poate sa fie extrem de eficient daca iti alegi momentele in care sa filmezi cu mare atentie sau daca lucrezi in domenii care necesita prezenta unui pix. Continue reading

Unde poti ascunde o camera spion ?

Unde poti ascunde o camera spion ?Doar denumirea de camera spion te duce cu gandul la o camera ascunsa. Este clar, asadar, ca daca ai o astfel de camera trebuie sa o ascunzi si sa obtii informatii extrem de importante, fara sa fii prins. Unde poti, insa , sa ascunzi o astfel de camera?

Din fericire, exista o multime de locuri unde camerele spion pot fi ascunse. Poti sa iti cumperi o camera minuscula pe care sa o instalezi tu, in ce obiect doresti, sau poti achizitiona o camera gata ascunsa intr-unul dintre aceste obiecte:

– Un pix. Este un loc foarte des intalnit pentru camerele spion. Un pix te ajuta sa obtii informatii extrem de utile atunci cand esti la un curs, intr-o conferinta sau intr-o intalnire. Nimeni nu isi va da seama ca pixul de pe masa ta este unul care filmeaza. Continue reading