Avantajele si dezavantajele huselor de telefoane

Avantajele si dezavantajele huselor de telefoane
Atunci cand va cumparati huse Nokia trebuie sa stiti ca acestea au si avantaje dar si dezavantaje si este important sa stiti cum sa le cumparati. Ultimele generatii de telefoane inteligente devin tot mai performnte insa totodata sunt si mult mai sensibile la socuri si la zgarieturi.

In general avem tendinta de a manevra telefoanele cu mare atentie si apoi le curatam cu foarte amre grija si abia apoi avem grija sa le protejam contra socurilor cu o husa de protectie sau cu o carcasa. Sunt mai multe modele de huse de telefoane pe piata si va trebui sa stim cum ar trebui sa alegem una pentru a fi siguri ca vom cumpara ceea ce trebuie.

Husele vin in mai multe culori si in designuri diferite pentru absolut toate gusturile si pentru personalitatea fiecarei persoane. Cele mai multe persoane aleg husele pentru telefoane tinand cont de aspectul pe care il au insa trebuie sa tinem cont mai mult de modul in care le protejam. Continue reading

Marcile Cubz si Nillkin – alegerea perfecta pentru huse Sony

Marcile Cubz si Nillkin – alegerea perfecta pentru huse SonyHusele pentru telefoanele Sony Xperia sunt foarte apreciate de utilizatorii acestei marci de telefoane mobile si smartphone-uri.

Husele de tip flip-type sunt foarte utilizate in special la modelele Xperia Z3. Una dintre cele mai cunoscute este marca Cubz. Aceasta husa ofera acces cu usurinta la toate porturile, butoanele pentru pornire si oprire, pentru sonor, acces la camera foto, in acelasi timp protejand si ecranul.

Este o husa de tip flip-cover care se inchide cu ajutorul unui magnet, avand un feeling placut la atingere si element deosebit de important are o garantia de 1 an.

O alta husa este una din realizata din gel TPU marca Cubz. Este un material maleabil, poliuretan si plastic care nu atrage praful. Husa este usoara si comoda, iar telefonul se clipseaza foarte usor in aceasta. Are accesibilitate usoara la toate porturile, la slotul microSD, jackul pentru casti, butoanele de pe lateralul telefonului si difuzor. Continue reading