Ecranul tactil Surface Hub se afla printrele noutatile Microsoft

Ecranul tactil Surface Hub se afla printrele noutatile MicrosoftTehnologia tactila nu mai surprinde pe nimeni astazi atunci cand este vorba despre un dispozitiv portabil. Persoanele care detin un smartphone cu ecran tactil se pot bucura de o utilizare confortabila a dispozitivului, motiv pentru care aceste tipuri de telefoane reprezinta prima alegere pentru multi utilizatori.

Chiar si atunci cand touchscreen-ul telefonului dumneavoastra inceteaza sa mai functioneze, nu trebuie sa va ingrijorati. Trebuie doar sa accesati un magazin online, precum este www.magazingsm.ro, sau sa mergeti in magazinele fizice, pentru a cumpara un touchscreen nou si a-l inlocui. Mai mult decat atat, montarea unui nou touchscreen este un proces pe care il puteti realiza singuri, de acasa.

Daca aparitia unui nou telefon Samsung cu ecran tactil nu mai impresioneaza pe nimeni, lansarea monitorului Surface Hub a fost o surpriza deosebit de placuta pentru amatorii de tehnologie. Acesta este un monitor Smart echipat cu un calculator care foloseste Windows 10 si care se remarca prin multiple optiuni de conectivitate. Continue reading