Digitalizarea fisierelor intr-o companie

Digitalizarea fisierelor intr-o companieMajoritatea oamenilor sau companiilor, probabil ca nu se gandesc la digitalizarea documentelor deja existente dar realitatea este ca fisierele pentru angajati si alte documente importante, fac subiectul auditului regulat din partea autoritatilor fiscale, controalelor si a perioadelor specifice de retentie din partea contabililor sau altor institutii, etc.

De aceea, a te baza pe un fisier digital, in loc de unul de hartie iti poate scuti o gramada de timp cu cautarea acestuia, cu trimiterea lui in locul unde este cerut, etc.

Prima cauza cu care departamentele HR se confrunta, este inabilitatea de a se sincroniza cu organizatia. In mod tipic, acest tip de departament trebuie sa “faca mai mult, cu mai putine mijloace” , de aceea este foarte important cum isi organizeaza timpul, echipa ta. Continue reading

De ce e bine ca o firma sa participe la evenimentele de profil?

De ce e bine ca o firma sa participe la evenimentele de profil?Cea mai trista situatie in care trebuie sa vindem afaceri pe Afaceri-Proprietati.com,  este cea in care din nefericire am ajuns in faliment. Nu este placut pentru nimeni o astfel de situatie, insa, dintr-un motiv sau altul, de multe ori lucrurile nu stau prea bine.

Cand ne hotaram sa vindem afaceri trebuie sa facem totul intr-un mod responsabil si sa dam dovada de maturitate. Trebuie sa fim sinceri in privinta lucrurilor din spatele afacerii si sa tratam cu respect viitorii clienti. Daca esti interesat de vanzarea unei afaceri, intra pe www.afaceri-proprietati.com si ia legatura cu oamenii care te vor ajuta sa-ti vinzi mai repede afacerea.

Oamenii de afaceri incearca sa faca tot ce le sta in putinta pentru a nu ajunge la faliment. Ei recurg la tot felul de strategii care sa-i ajute sa se mentina pe piata. O astfel de strategie este participarea la tot felul de evenimente din domeniul de activitate al fiecarei afaceri in parte. Care sunt beneficiile participarii la astfel de evenimente? Continue reading