Bormasina fara fir Hitachi Lithium Ion – Seria DGL

Bormasina fara fir Hitachi Lithium Ion – Seria DGLCei de la Hitachi Power Tools au lansat noul model de 18V, Lithium Ion, seria DGL cu driver de forare, cu numele de cod DS18DGL. Semnatura Hitachi, prin modelul cu design foarte ergonomic in ceea ce priveste device-ul in sine, dar si noile specificatii ale bateriei imbunatatite, fac aceasta bormasina portabila una extrem de balansata si de confortabila, ce poate fi folosita fara probleme, timp indelungat.

Acest device este de asemenea acoperit si de garantia binecunoscuta a celor de la Htachi, Lifetime Hitachi Lithium Ion Tool, precum si o garantie de 2 ani pentru bateria acestuia, bormasina parand a fi cu siguranta, una ce va fi rapid adoptata ca si favorita, de foarte multi utilizatori la nivel global. Pentru bormasini profesionale, acceseaza oricand Zyg.ro!

Bormasina DS18DGL este pusa in miscare de un acumulator foarte puternic de tip Lithium Ion, de tip slide, asigurand putere ridicata, dar avand in acelasi timp o greutate ceva mai mica decat modelele de acumulatori anterioare. Continue reading

Cum sa platesti facturi mai mici la energie?

Cum sa platesti facturi mai mici la energie?Atunci cand vrei sa platesti facturi mai mici pentru energia consumata in casa ta trebuie sa iei masurile necesare in acest scop, printre ele numarandu-se izolarea termica cu ajutorul unui tip de spuma poliuretanica .

Acest tip de spuma este deosebit de eficient in izolarea termica a locuintei tale si are un pret care o face o solutie aleasa de multi proprietari care vor sa beneficieze de tot confortul in propria casa, tot timpul. In special in timpul iernii, e foarte important sa ai o casa izolata termic, fie cu spuma poliuretanica, fie cu polistiren expandat de grosime cat mai mare.

Economisirea energiei in casa ta depinde insa de mai multi factori. Ai nevoie si de ferestre corespunzatoare care sa nu lase loc frigului sa patrunda in interior, de usi de calitate care sa izoleze foarte bine intrarea si de pereti cat mai eficienti energetic. Continue reading

3 motive fundamentale pentru care este nevoie de o lanterna

3 motive fundamentale pentru care este nevoie de o lanternaSunt nenumarate motive pentru care este nevoie de lanterne profesionale. Sunt situatii in care lanterna poate sa faca diferenta intre o lipsa totala de siguranta si confort (ca sa nu spune diferenta dintre viata si moarte pentru ca ar putea suna prea pompos).

Lanternele va pot ajuta sa iesiti din incurcaturi serioase sau va pot fi pur si simplu utile si folositoare. Utilitatea lanternelor variaza in limite foarte largi in functie de model si de caracteristicile fiecarei lanterne. Indiferent de detaliile tehnice pe care le are lanterna sunt mereu trei motive fundamentale pentru care lanternele sunt utile si necesare.

O lanterna va ajuta sa vedeti si sa fiti vazuti, aveti nevoie de lanterna pentru ca aceasta este cea mai eficienta sursa de lumina atunci cand este intuneric si daca va aflati intr-un loc lipsit de lumina sau daca ramaneti din cele mai varii motive fara curent. Continue reading