Cum sa ne alegem rochia perfecta?

Cum sa ne alegem rochia perfecta?Toata lumea are defecte, dar nu inseamna ca nu le poti ascunde! Atunci cand cumparati un nou produs vestimentar, si chiar rochii asigurati-va ca sunteti atente la tipul de corp pe care il aveti. Puteti alege rochii infinity, care sunt in mod sigur in top in acest sezon.

Urmand aceste sfaturi simple, uteti accentua pozitivul si  sa reduceti impactul partilor mai putin estetice ale corpului vostru. Mai jos vom oferi toate detaliile pentru fiecare tip de corp in parte. Continue reading

Ce trebuie sa stim despre o chitara?

Ce trebuie sa stim despre o chitara?Atunci cand vorbim despre chitare, ar trebui sa stim si cum au aparut ele si o mica parte din istoria lor fascinanta, dar si detaliile tehnice ce tin de ele.

O chitara este un instrument construit in general din mai multe tipuri de lemn. Sunt si alte materiale utilizate pentru a construi chitara precum plasticul si metalul si care in general sunt utilizate in zona hardware. In legatura cu corzile, materialul cel mai des utilizat este otelul ori nilonul.

Aparitia instrumentului acestuia dateaza chiar din secolul XVI chiar daca acest cuvant provine dintr-un termen latin, chitara nu este legata cu definitia respectiva.

Chitarele sunt impartite si ele pe doua categorii: acustice si electrice. O diferenta clara se poate vedea si intre o chitara standard si una bass care un numar mai mic de corzi si o tonalitate mult mai joasa. Partile principale din chitara sunt corpul dar si gatul si acesta este deliitat cu ajutorul unor taste. Continue reading

Ce este acupunctura faciala ?

Ce este acupunctura faciala ?Aratand frumos atat in interior cat si la exterior, este ceva ce noi toti dorim sa realizam. Deoarece fata ta trece prin probleme emotionale si hormonale, va trebui sa ai grija de ea. Din fericire, exista o tehnica prin care se poate face acest lucru cu ajutorul acelor mini nedureroase, iar aceasta este cunoscuta sub numele de acupunctura faciala.

Acupunctura faciala este o procedura nedureroasa care reinnoieste nu numai fata, ci si corpul. Acest lucru se datorează faptului ca poate sterge liniile si pungile de sub ochi, facandu-te sa arati mai tanara. In acelasi timp, poate ajuta la curatirea cosurilor si acneei.

Pentru ca aceasta sa functioneze, ace fine sunt plasate in punctele de acupunctura de pe ochi, fata si gat pentru a stimula energiile naturale ale persoanei. Ca urmare, aceasta imbunatateste si culoarea fetei. Continue reading

Masajul cu ventuze trateaza orice!

Masajul cu ventuze trateaza orice!In medicina traditionala chineza erau folosite ventuze pentru masaj in scopul de combatere a unor afectiuni, printre care si unele destul de serioase. De fapt, China este si tara in care a luat nastere ventuzoterapia, ea fiind considerata o ramura a acupuncturii, deoarece ventuzele se pozitioneaza pe corp tot in functie de meridiane, la fel ca si acele de acupunctura.

In medicina traditionala romaneasca, ventuze masaj erau folosite strict in combaterea unor raceli si a pneumoniilor. Si acestea chiar dadeau rezultate de fiecare data. Multi dintre noi ne aducem aminte de borcanelele pe care bunica le incalzea cu ajutorul unei flacari si ni le aplica pe corp atunci cand eram raciti, iar raceala disparea ca prin minune. Ei bine, acele borcanele din sticla se numesc ventuze pentru masaj, iar intrebuintarile lor sunt mult mai multe, deoarece de-a lungul timpului, acestea nu au tratat numai raceli, ci chiar si unele afectiuni destul de grave. Continue reading