Cum sa gasesti telefonul potrivit nevoilor tale?

Cum sa gasesti telefonul potrivit nevoilor tale?Traim intr-o perioada in care detinerea (si folosirea) unui smartphone nu mai este vazuta ca un moft, ci ca o necesitate. Indiferent de stilul nostru de viata, indiferent de zona in care locuim, de cariera, de interese sau hobby-uri, telefonul mobil ne este extrem de folositor.

Foarte adesea nu este un simplu instrument de comunicare, ci o extensie a biroului nostru, o adaptare a calculatorului. Totul intr-un invelis mult mai mic, ambalat intr-un mod atractiv, elegant, cu un mod de utilizare simplu si intuitiv. Costurile achizitiei si intretinerii unui astfel de dispozitiv nu sunt deloc mari, comparativ cu beneficiile pe care le poate aduce.

Daca pana acum nu am folosit insa un astfel de telefon inteligent (ori trebuie sa facem trecerea la un alt sistem de operare), alegerea poate parea extrem de dificila. Reclamele de la TV, ofertele operatorilor de telefonie mobila, recomandarile de pe internet, testele si articolele din revistele sau de pe blogurile IT&C par sa complice si mai mult o astfel de decizie. Continue reading

Cum sa alegi un smartphone foarte bun pentru tine?

Cum sa alegi un smartphone foarte bun pentru tine?Un smartphone de calitate de la magazin iPhone poate fi ales in cativa pasi simpli, daca tii cont de cateva principii si idei pe care ti le dau expertii in acest domeniu.

Alegerea telefonului pe care il vei folosi mai multi ani este un moment important pentru tine si trebuie sa fie facuta in deplina cunostinta de cauza.

Telefonul mobil pe care il utilizezi poate fi un ajutor extrem de util in orice fel de situatie te-ai putea gasi la un moment dat. Cei care au o activitate de birou cu preponderenta le vor utiliza,  de asemenea, cu multa eficienta si le vor considera foarte bune in numeroase situatii in care vor fi pusi, in special atunci cand sunt plecati de la birou sau de acasa. Continue reading