Cum sa cheltuiesti mai putin pe piese auto ?

Cum sa cheltuiesti mai putin pe piese auto ?In momentul in care achizitionezi o masina, te orientezi spre cea mai buna varianta din clasa de pret  pe care ti-o permiti, in asa fel incat sa nu ai probleme ulterioare in partea tehnica. Din nefericire, chiar si masinile foarte bune se strica.

Este adevarat, piesele majore pot rezista o viata, insa piesele de consum, cum ar fi placutele de frana sau filtrele, trebuie sa fie inlocuite. Astfel, chiar daca ai un Opel si esti extrem de multumit de achizitia facuta, este bine sa gasesti un magazin de piese auto Opel care sa iti asigure piesele necesare la un pret accesibil, atunci cand ai nevoie de ele. Continue reading

De ce sa schimb televizorul cu un proiector home-theater?

De ce sa schimb televizorul cu un proiector home theatre?Un raspuns la aceasta intrebare ar fi in primul rand, marimea imaginilor afisate. Un proiector este capabil de a reda imagini de dimensiuni mult mai mari decat diagonala unui televizor obisnuit. Cauti proiector LED? Intra pe Lanterne.ro!

Video proiectoarele reprezinta cea mai buna solutie de vizualizare a diferitelor emisiuni tv, filme, meciuri sau alt continut media. Acestea pot inlocui cu succes televizoarele cu care te-ai obisnuit. Unele dintre cele mai bune proiectoare pentru acasa, cu preturi peste 2500$ sunt urmatoarele:
•    Epson Home Cinema 2040/2045
•    Optoma ML750
•    BenQ HC3050
•    LG PH300. Continue reading