Cum puteti beneficia de avantajele oferite de acupunctura?

Cum puteti beneficia de avantajele oferite de acupunctura?Acupunctura este utilizata in medicina traditionala chineza de mii de ani, pentru a imbunatati starea de sanatate si a ameliora diferite afectiuni. In mod surprinzator, aceasta forma de terapie a supravietuit pana astazi si exista persoane care apeleaza cu incredere de milenii la acupunctura pentru a-si imbunatati starea de sanatate.

Atunci cand urmati o sedinta de acupunctura, sa nu fiti surprinsi daca simtiti o usoara senzatie de furnicaturi, deoarece este normal. Astfel, atunci cand acele penetreaza pielea, se creeaza o senzatie ce poate numele de Qi si cu toate ca multe persoane care traiesc pentru prima data o astfel de experienta o aseamana cu durerea, curand realizeaza ca de fapt nu este durere si ca nu le provoaca niciun fel de suferinta.

Pentru a va bucura de beneficiile pe care le ofera acupunctura, nu este de ajuns sa faceti o singura vizita, iar apoi sa va opriti, ci sa faceti aceasta in mod regulat. Astfel, daca nu sunteti foarte dedicat sedintelor de acupunctura, exista riscul sa nu obtineti atat de bune rezultate pe cat este posibil. Cel mai bine este sa vorbiti cu medicul la ce anume va puteti astepta de la o singura terapie si mergeti mai departe. Continue reading