Momentul cand trebuie schimbata anvelopa

Momentul cand trebuie schimbata anvelopaAnvelopele reprezinta una dintre cele mai importante parti a masinii dumneavoastra si cand spunem asta, tinem cont ca anvelopa este singura parte a masinii care interactioneaza cu drumul.

Specialistii recomanda ca inspectia anvelopelor autoturismelor sa se faca din doua in doua saptamani, ea constand in verificarea presiunii din ele si a starii lor, acest lucru trebuind sa fie facut neaparat de catre un service profesionist.

De ce trebuie verificata periodic presiunea din anvelope? Deoarece presiunea din anvelope joaca unul din cele mai importante roluri in durata de viata a acesteia. Daca se baga in anvelope off road o presiune mai mare sau mai mica decat cea recomandata, aderenta autovehiculului va fi mai slaba. Tot acest lucru duce si la uzura anvelopei si greutatea in a lua viraje. Continue reading

Anvelope iarna pentru masinile de curierat

Anvelope iarna pentru masinile de curieratFolosirea autoutilitarelor in sezonul rece impune adaptarea acestora la conditiile meteorologice date. Fiind autovehicule ce transporta incarcaturi mai, pe distante destul de lungi, o atentie deosebita trebuie acordata urmatorului aspect: cauciucuri iarna.

Anvelopele pentru acest tip de autovehicul beneficiaza de ranforsari suplimentare, astfel incat acestea sa actioneze precum o plasa de armare si sa preia in bune conditii incarcarea, dar si de un desing robust care poate asigura aderenta la suprafata pe care se deplaseaza autoutilitara (zapada, polei, apa).

Magazinele de profil sunt foarte atente la aceste aspecte, cautand in permanenta sa ofere cele mai noi si atractive modele. Exemplu concret: Anvelomag.ro cunoaste legislatia europeana si pe cea romana si, in consecinta, pune la dispozitia clientilor variate modele de avelope iarna pentru autoutilitarele gata sa transporte incarcaturi mari chiar si in conditiile sezonului rece. Continue reading