Google repara un bug de securitate pe Android

Google repara un bug de securitate pe AndroidGoogle Inc. a lansat un update pentru sistemul sau de operare Android, pentru a repara un bug de securitate, banuit a fi lasat milioane de smartphone-uri si tablete vulnerabile, in fata atacurilor gen furt de identitate. Vrei incarcator telefon? Intra pe AccesoriiGsm.ro!

Acest bug ar putea “sub anumite circumstante, sa permita accesul unui utilizator 3rd party, la orice tip de data personala disponibila in sectiunea calendar si contacte”, declara un angajat Google intr-o conferinta oficiala a companiei.

Acest “fix” al bug-ului respectiv, nu are nevoie de nici un fel de interactiune din partea userilor si va aparea la nivel global in cateva zile. Fix-ul (update-ul) va fi lansat pentru fiecare versiune de sistem de operare Android, iar telefoanele si tabletele vor incepe sa primeasca update-urile in mod automat, potrivit acelorasi declaratii de presa. Continue reading

De ce ar trebui sa profiti de avantajele unui termostat inteligent?

De ce ar trebui sa profiti de avantajele unui termostat inteligent?Cu  termostatul It500  poti mereu sigur ca ai de partea ta tehnologia dorita in privinta termostatelor inteligente pentru orice tip de locuinta.

Nu trebuie sa cauti prea mult timp un termostat potrivit pentru centrala ta sau pentru aparatul de aer conditionat pe care il ai. Un astfel de termostat este intotdeauna o solutie foarte buna pentru ca te ajuta sa controlezi totul chiar si in absenta ta din casa, atunci cand esti plecat la serviciu sau in vacanta intr-o alta tara.

Un termostat inteligent pe care si l-ar dori multi utilizatori este cel denumit Ecobee 3, acesta fiind un concurent serios pentru Nest. Acesta include si un ecran tactil care seamana cu cel al unui smartphone. Ecranul respectiv face usor de accesat orice optiune a termostatului, doar cu cateva atingeri ale utilizatorului. Continue reading