Cum poate ajuta Google Adwords o pagina optimizata SEO?

How Google Adwords can help an SEO optimized page?Una dintre metodele prin care ne putem imbunatati performantele site-ului, pe langa munca asidua de prelucrare a paginilor, pe care o depunem zilnic prin procedee de optimizare SEO articole, prin asigurarea legaturilor externe cu site-urile ce beneficiaza de trafic intens si prin gazduirea poate a unui blog care sa ne aduca si noua trafic suplimentar pe site, este si folosirea promovarii platite cu ajutorul motoarelor de cautare.

Multi dintre noi incercam sa evitam acest lucru, datorita costurilor destul de ridicate si a rezultatelor ce vin pe fondul unor analize amanuntite si a unor strategii bine definite, ce necesita insa resurse temporale destul de mari.

Nu trebuie sa fii matematician ca sa iti dai seama care este algoritmul pe care il foloseste Google Adwords. Platesti o suma de bani, licitezi impotriva celorlalti utilizatori am putea spune, pentru a-ti asigura locul printre primele rezultate pe care motorul de cautare le va evidentia in functie de cuvintele cheie. Continue reading