De ce nu au oamenii incredere in casele de amanet?

De ce nu au oamenii incredere in casele de amanet?

In momentul in care se confrunta cu probleme financiare, oamenii cauta tot felul de solutii care sa fie cat mai avantajoase pentru ei, si care sa ii ajute sa iasa din impas.

Unii apeleaza la ajutorul prietenilor si al cunoscutilor, in timp ce altii incearca sa obtina tot felul de imprumuturi rapide de la anumite Institutii Financiare Nebancare.

Aceste Institutii Financiare Nebancare cu siguranta le vor oferi imprumuturi tuturor celor care au un loc de munca legal, insa nu reprezinta cea mai buna solutie de imprumut, datorita dobanzilor exagerat de mari pe care le percep pentru acordarea imprumuturilor. Continue reading

Ce trebuie stiut cand intram intr-o casa de amanet

Ce trebuie stiut cand intram intr-o casa de amanet
Se intampla de multe ori sa nu ne ajunga banii pana in momentul in care luam salariul, astfel ca va trebui sa cautam tot felul de solutii pentru ca sa ne descurcam.

O prima idee care ne vine in minte este aceea de a cere ajutorul prietenilor sau rudelor, insa in mod evident ar fi un moment destul de jenant pentru noi. Si pe langa faptul ca situatia este una extrem de neplacuta, mai trebuie achitata si datoria la timp. Continue reading