Cum purtam sandalele romane?

Cum  purtam sandalele romane?Trendul cu sandale romane si-a facut aparitia pe piata cam in anul 2006 insa asa cum se poate vedea, a rezistat bine in topul preferintelor pe care le au designerii si prin urmare ne vom bucura de ele si in vara aceasta.

Acest model de sandale sunt feminine si confortabile si sunt si un accesoriu perfect pentru rochia preferata. Va trebui sa tineti insa cont de mai multe lucruri. Spre exemplu atunci cand avem bretele orizontale vom crea iluzia ca persoana respectiva e mai scunda decat este in realitate.

Este indicat sa purtati aceste sandale la o vestimentatie cat mai scurta in zona de jos. Puteti sa optati pentru o fusta scurta sau pentru pantaloni scurti. Continue reading

Care sunt noile trenduri in materie de imbracaminte femei insarcinate?

Care sunt noile trenduri in materie de imbracaminte femei insarcinate?In fiecare nou sezon designerii ne propun noi tendinte in materie de imbracaminte femei, iar acestea sunt dedicate tuturor femeilor, inclusiv a celor insarcinate. Daca doriti sa aratati foarte bine pe perioada celor 9 luni de sarcina, este bine sa acordati atentie tinutelor vestimentare pe care le veti purta.

Este foarte adevarat ca primul trimestru de sarcina nu presupune schimbari vestimentare considerabile, deoarece se produc putine modificari fizice, dar din cea de-a cincea luna schimbarea vestimentatiei devine o necesitate.

Magazinele ofera femeilor insarcinate o gama variata de haine de maternitate de o calitate superioara si elegante, care permit femeilor insarcinate sa isi pastreze stilul vestimentar. Important este sa alegeti piesele care va reprezinta si care va fac sa va simtiti cat mai confortabil cu putinta. In cazul in care preferati pantalonii, exista numeroase modele de blugi special concepute pentru femeile insarcinate, care sunt prevazute cu o banda de bumbac, cu rol de sustinere a abdomenului. Continue reading