Caut un apartament de trei camere in Ploiesti

Caut un apartament de trei camere in Ploiesti

Orasul Ploiesti este asezat in inima Munteniei, la distanta mica de Bucuresti. Este totodata o punte pentru valea Prahovei, catre munti si catre vacanta, indiferent cat de scurta sau lunga este aceasta.

Pentru apartamentul meu de trei camere, imi sunt necesare zone clar definite, living de dimensiuni mari, bucatarie, birou, o baie si dormitoare. Ar fi potrivit si un dressing cu usi inalte, cu multe umerase colorate pe care sa imi intind rochiile preferate. Continue reading

Sifonierul – solutia perfecta de stocare pentru orice spatiu

Sifonierul – solutia perfecta de stocare pentru orice spatiuUn sifonier este un dulap inalt, prevazut in general cu rafturi, sertare si usi, folosit pentru depozitarea hainelor si a altor articole de imbracaminte.

Din punct de vedere istoric, un sifonier a fost folosit ca si loc pentru depozitarea hainelor, in primele case ce nu aveau un astfel de loc incorporat din constructie. Astazi, el poate avea rafturi si sertare, umerase, etc.

Aceasta piesa de mobilier foarte versatila poate fi folosita in mod exclusiv pentru decorare sau pentru main-storage in orice camera a locuintei. Poate sustine fara probleme orice tip de haine sau chiar si alte obiecte. Pe MobilArts.ro poate fi gasita cea mai buna mobila la comanda. Continue reading