Cum poti avea un telefon Android uimitor?

Cum poti avea un telefon Android uimitor?Un touchscreen Samsung si multe alte componente si accesorii pentru telefonul tau inteligent se pot gasi acum cu usurinta daca stii unde sa cauti ofertele convenabile in mediul online. Telefoanele inteligente si tabletele ne pot face viata mai usoara si ne ajuta sa reducem chiar si costul facturilor platite in fiecare luna.

Locuinta ta poate deveni un loc plin de tehnologie, in care sa utilizezi multe gadgeturi si componente electronice pentru a putea sa controlezi totul asa cum vrei. Incepand de la intrare pana la bucatarie si baie, casa ta poate fi si ea una inteligenta, asa cum sunt toate gadgeturile care au aparut. Astfel, iti poti instala un dispozitiv denumit August Smart Lock.

Acesta descuie usa in mod automat deoarece se conecteaza la telefonul tau mobil prin conexiunea Bluetooth. Poti sa adaugi si membrii familiei in lista cu cei care pot descuia usa astfel, sau chiar cativa prieteni care vor putea intra in casa cu ajutorul telefonului mobil si al conexiunii Bluetooth. Continue reading