Cum sa gasesti telefonul potrivit nevoilor tale?

Cum sa gasesti telefonul potrivit nevoilor tale?Traim intr-o perioada in care detinerea (si folosirea) unui smartphone nu mai este vazuta ca un moft, ci ca o necesitate. Indiferent de stilul nostru de viata, indiferent de zona in care locuim, de cariera, de interese sau hobby-uri, telefonul mobil ne este extrem de folositor.

Foarte adesea nu este un simplu instrument de comunicare, ci o extensie a biroului nostru, o adaptare a calculatorului. Totul intr-un invelis mult mai mic, ambalat intr-un mod atractiv, elegant, cu un mod de utilizare simplu si intuitiv. Costurile achizitiei si intretinerii unui astfel de dispozitiv nu sunt deloc mari, comparativ cu beneficiile pe care le poate aduce.

Daca pana acum nu am folosit insa un astfel de telefon inteligent (ori trebuie sa facem trecerea la un alt sistem de operare), alegerea poate parea extrem de dificila. Reclamele de la TV, ofertele operatorilor de telefonie mobila, recomandarile de pe internet, testele si articolele din revistele sau de pe blogurile IT&C par sa complice si mai mult o astfel de decizie. Continue reading