5 modele de inele bărbătești la modă

0 Shares
0
0
0

În acest articol vă voi prezenta 5 modele de inele bărbătești care nu ar trebui să lipsească din colecția de bijuterii dacă sunteți pasionați de aceste accesorii.

Inspiratia ne-a fost data de site-ul BeSpecial.ro, unde găsiți bijuterii din argint si cadouri speciale.

1.Inel argint rodiat model verigheta

Începem cu un inel simplu din argint, clasic, care se potrivește oricărui bărbat, este un model cu care nu ai cum să greșești, indiferent de stilul pe care îl abordezi, un astfel de inel poate aduce doar un plus.

In plus,  dintre tipurile de inele pentru bărbați, cele din argint sunt cele care denotă masculinitate și aduc si plus valoare in bani.

2.Inel argint statement, cu Zultanit

Dacă vrei să ieși în evidență prin altceva în afară de haine, atunci inelul acesta e cel mai potrivit.

Chiar din numele lui, “statement” poți să îți dai seama de aliura pe care ți-o oferă acest inel bărbătesc.

Ești sigur pe ține și nu îți e teamă să te diferențiezi de ceilalți? Inelul acesta are fix ce îți trebuie.

3.Inel argint Gheare de Vultur

Al treilea loc din  clasament îl ocupă acest inel bărbătesc, care, deși nu este unul simplu, având acea piatră de culoare neagră oferă un sentiment de mister persoanei ce poartă acest accesoriu, fix prin pricina cromaticii.

4.Inel antistres lat din inox cu cifre, ISTF0001

Pe locul 4 avem un inel care se diferențiază extrem de ușor de orice alt model, felul în care este construit, detaliile fine, design-ul lat pe care îl are                 îl fac să iasă în evidență fără a avea nevoie de vreo piatră sau un element excentric.

Clar nu este pentru oricine, dar cine știe să îl poarte poate spune că are pe deget o operă de artă.

Și unde să mai punem și faptul că este antistres? Poți să folosești inelul atât pentru un plus în ceea ce privește aparența, cât și pentru a te calma în diverse situații.

5.Inel tungsten cu piramide model verigheta

Dacă îți dorești un inel dintr-un material foarte rezistent, cu o culoare pe care nu o întâlnești la orice metal și nu vrei să achiți o sumă foarte mare de bani, ultimul inel din listă este fix ce îți trebuie. Construit din tungsten, cu un design pe care nu îl întâlnești foarte des la inelele bărbătești și cu un preț extrem de accesibil, are toate calitățile necesare pentru a face parte din colecția oricărui pasionat de accesori.

0 Shares
You May Also Like