Politica noastra privind Cookies

Stimate Cititor,

Având în vedere noile reglementări cu privire la protecția datelor cu caracter personal, introduse prin Regulamentul UE 2016/679, ce reprezintă baza legislației privind prelucrarea datelor cu caracter personal și a protecției acestor date, pentru statele membre UE și care sunt aplicabile începând cu 25 mai 2018, dorim să reconfirmăm angajamentul nostru pentru transparența și legalitatea cu care operăm datele personale ce ni le încredințezi.

Acest lucru înseamna că, înainte să-ți mai trimitem oferte, reduceri speciale și informări pentru a te ține la curent cu produsele, serviciile noastre și/sau campaniile pe care le organizăm, trebuie să avem acordul tău explicit.

În acest scop, apăsând butonul de mai jos vei găsi elementele principale pe care considerăm că este util să le cunoști pe această temă, în calitate de “persoană vizată”.

Informarea completă privind prelucrarea datelor cu caracter personal

În informare vei găsi răspunsuri la întrebările:

1. Ce înseamnă prelucrarea datelor?
2. Ce date cu caracter personal prelucrăm?
3. În ce scopuri prelucram datele personale?
4. Ce se întamplă dacă nu dorești ca datele cu caracter personal să fie prelucrate?
5. Către cine pot fi transmise datele cu caracter personal?
6. Se pot transmite datele în afara țării?
7. Care sunt drepturile tale privind protecția datelor personale?
8. Cât timp sunt prelucrate datele personale de către Magazin-Virtual.net?

Rămânând abonat la newsletter-ul nostru vei beneficia în continuare de oferte exclusiviste, reduceri speciale, informări importante despre business-ul nostru, iar beneficiile nu se opresc aici!

Pentru orice cerere, solicitare de informare sau sesizare cu privire la exercitarea drepturilor tale, inclusiv în eventualitatea în care dorești să îți retragi acordul cu privire la prelucrarea datelor în scop de marketing sau cu privire la interogarea bazei de date, poți să ne contactezi folosind următoarele metode de comunicare:

Pentru dezabonare, poți folosi oricând opțiunea de dezabonare din cadrul fiecărui newsletter sau poți transmite o solicitare de dezabonare pe adresa de email cristea.iosif(at)magazin-virtual.net.

Menționăm ca informațiile prezentate mai sus vor fi permanent la dispozitia ta, în format actualizat, pe website-ul Magazin-Virtual.net.

Echipa Magazin-Virtual.ro