Care sunt cele mai indragite bijuterii de catre femei?

0 Shares
0
0
0

In momentul in care vine vorba despre accesorii, cu siguranta toata lumea stie ca femeile pur si simplu iubesc bijuteriile.

Acest lucru este dovedit de faptul ca nici o femeie care intra intr-un magazin de bijuterii, nu paraseste magazinul fara a-si cumpara cel putin o bijuterie.

Ei bine, de regula doamnele si domnisoarele care merg la cumparaturi aleg sa isi cumpere un inel, o bratara, o pereche de cercei sau un lantisor.

In ceea ce priveste metalul pretios din care femeile isi doresc sa fie bijuterile lor, acesta este aurul. Aici trebuie precizat faptul ca femeile au gusturi diferite, astfel ca unele prefera bijuteriile din aur alb, in timp ce altele prefera bijuteriile din aur galben.

Referitor la acele bijuterii pe care le-am amintit anterior, trebuie precizat ca ele fie sunt purtate de catre femei in viata de zi cu zi, fie sunt purtate atunci cand doamnele sau domnisoarele participa la un eveniment important.

Femeile insa, oricat de mult ar iubi bijuteriile amintite in acest articol, tot mai mult se gandesc la inelede logodna, iar acest lucru este si normal, mai ales daca discutam despre femeile care inca nu sunt nici casatorite si nici logodite.

Pentru femeile respective, nu conteaza foarte mult daca inelul de logodna este unul foarte scump sau daca acesta este unul ieftin, ci tot ce conteaza este sa primeasca inelul de logodna in cel mai scurt timp posibil.

In schimb, pentru barbati alegerea unui inel de logodna poate sa fie o adevarata provocare dat fiind faptul ca acestia trebuie sa gaseasca un inel de marime potrivita pentru iubitele lor.

Apoi, trebuie precizat ca barbatii ar prefera sa gaseasca inele de logodna la preturi atractive, iar pe acestia i-ar incanta ideea de a cumpara cele mai ieftine inele de logodna pentru iubitele lor.

In momentul in care discutam despre inele de logodna ieftine, asta nu inseamna ca discutam despre inele de logodna de calitate indoielnica. Poate un inel de logodna este mai ieftin pentru ca nu are un gramaj foarte mare, sau poate un inel de logodna este mai ieftin datorita pietrei cu care este prevazut.

Pana la urma insa, cu siguranta femeile atunci cand vor primi inelul vor fi atat de incantate, incat pentru ele nici nu va mai conta daca au primit un inel de logodna de 500 de lei sau un inel de logodna de 10.000 de lei.

Apoi, trebuie precizat faptul ca dupa inelul de logodna, a doua cea mai indragita bijuterie de catre femei este verigheta. Daca in ceea ce priveste inelul de logodna femeile nu prea au mare lucru de spus decat un sincer DA cand li se ofera inelul, atunci cand vine vorba despre verighete femeile pot sa caute alaturi de partenerii lor cele mai frumoase verighete.

Asadar, dupa cum se poate observa, femeile pot purta mereu o multime de bijuterii, insa cu siguranta cele mai indragite bijuterii si cele mai frumoase din punctul lor de vedere sunt inelele de logodna si nu in ultimul rand, verighetele.

0 Shares
You May Also Like