Care sunt pasii pentru crearea unui site?

0 Shares
0
0
0

Chiar din momentul in care incepeti sa va faceti site-ul modul in care acesta e aranjat va face diferenta dintre esecul sau succesul sau.

In ceea ce priveste activitatea de web design, succesul pe care un site il are este tradus prin numarul de cereri de oferta si de comezi pe care site-ul il genereaza. Alegeti o firma care ofera servicii web design.

Chiar daca sunt nenumarate mijloace pentru promovare online si par eficiente si aduc traficul dorit catre site vanzarile se pot intrerupe in cazul in care persoanele care ajung pe site nu sunt convinse de aspectul pe care il are site-ul.

De aceea noi va oferim mai departe si cateva sfaturi pentru design ce pot sa fie aplicate inca de la inceput.

Logoul este un element definitoriu pentru o afacere si trebuie sa apara in toate paginile site-ului, in general in stanga sus pentru ca doar asa va fi primul element pe care userii il vor vedea pe site. Logoul va trebui sa contina si linkuri spre pagina principala din site.

Un site dificil de navigar sau un site care nu are produsele puse in mod intuitiv este acel site care va avea doar de pierdut.

De aceea noi va recomandam ca indiferent de afacere sa luati in calcul in etapa de creare si regula celor 3 clickuri care spune ca indiferent unde s-ar afla un user pe site acesta trebuie sa fie la distanta de cel mult 3 click de zona in care poate face o comanda.

Un site care are foarte mult scris va fi respins destul de rapid.

Un site incarcat cu multe culori va deranja vizual utilizatorii si le va distrage atentia de la toate informatiile prezentate. Va recomandam sa utilizati culori in concordanta cu logoul si sa nu inserati mai mult de 3 culori in layoutul unor pagini.

Investiti in fotografii. Imaginile sunt mai valoroase decat scrisul. Indiferent ca vindeti servicii ori produse inserati si fotografii profesionale in paginile lor de prezentare.

Atentie la fonturile utilizate. Regulile de design spun ca trebie sa utilizati un font corespunzator unui logo pentru a respecta brandul unei afaceri. De asemenea, dupa o etapa de creare va recoandam sa incercati site-ul in mai multe browsere si pe mai multe rezolutii pentru ca si aspectul dar si fontul trebie sa se vada perfect.

Stim ca in general oamenii nu stau mult sa citeasca ceva din cauza ca articolul nu e scris corect. Din postura de autor simtim exact aceleasi lucruri si dupa ce vedem un text urias  neafinat nu mai dorim sa il citim.

Subiectul despre care veti scrie va trebui sa fie relevat. De asemenea inainte de a scrie un articol verificati ce s-a mai scris pe tema respectiva, ce informatii s-a inclus si daca nu sunteti prima persoana care scrie incercati sa aduceti si ceva in plus. Cu cat ati ales un subiect mai popular cu atat este mult mai mare provocarea sa aduceti ceva in plus.

Imparititi textul in cat mai multe paragrafe pentru a nu ii plictisi pe cei care citesc.

0 Shares
You May Also Like