Ce ce sa cautati o oferta folie transparenta de mulcire?

0 Shares
0
0
0

Daca te-ai saturat de afidele care raspandesc boli in culturile tale, poate ar trebui sa cauti cea mai atractiva oferta folie transparenta de mulcire. Ce este mulcirea reflectorizanta si este eficienta? Continuati sa cititi pentru a afla cum functioneaza mulch-ul reflectorizant si alte informatii reflectorizante.

Ce este Mulch Reflective? Mulcire reflectorizante sunt materiale reflectorizante, cum ar fi mulci de polietilena din aluminiu sau argint, care reflecta lumina pe frunzele plantelor. Sunt minunate pentru gradinari care cresc in conditii partial umbroase. De asemenea, vin in culori precum argintiu, galben, portocaliu si rosu despre care s-a raportat ca este eficient pentru gestionarea anumitor daunatori si, astfel, posibila transmitere a virusului.

Cum functioneaza Mulch-ul reflectorizant? Dupa cum am mentionat, mulciul reflector creste cantitatea de lumina disponibila pentru plante, dar creste si temperatura aerului si fotosinteza, ceea ce inseamna o crestere mai buna.

Mulcire reflectorizante utilizeaza intregul spectru de lumina, sporind astfel cantitatea disponibila de lumina si caldura pentru plante, ceea ce duce la productii mai mari si fructe si legume mai mari. Aceasta de asemenea, ajuta la intarzierea buruienilor si la conservarea umiditatii la fel ca si alte forme de mulci din gradini.

Informatii suplimentare despre folii de mulci reflectorizante

Acest tip de folie de mulcire reflectoare nu numai ca creste temperaturile si cantitatea de lumina disponibila pentru plante, dar s-a demonstrat ca reduce daunele cauzate de anumite daunatori ale insectelor, cum ar fi afidele care transmit boala. De asemenea, poate descuraja daunatorii pasarilor.

Este eficient acest tip de folie de mulcire reflectorizant impotriva daunatorilor? In timp ce unele dintre filmele reflectorizante colorate au fost raportate ca fiind mai eficiente decat mulciurile din plastic alb sau negru pentru gestionarea daunatorilor, acestea nu sunt eficiente pe o gama larga de daunatori. Fiecare culoare de mulci pare sa faca o treaba mai buna de a respinge un anumit daunator, in timp ce altii au crescut chiar si nivelul daunatorilor.

De asemenea, eficacitatea mulchilor reflectorizante pare sa scada pe parcursul sezonului, deoarece mai multa suprafata vizibila este acoperita de planta in crestere sau pe masura ce culorile se estompeaza la soare.

In cea mai mare parte, insa, beneficiile reflectorizante de mulci depasesc potentialii detrimenti. Chiar si costul nu trebuie sa fie un factor, deoarece le puteti face ieftin din folie de aluminiu si carton care au fost vopsite in alb.

Utilizarea mulch-ului reflexiv

Pentru a utiliza mulci reflectorizant, indepartati mai intai orice buruieni din pat. Apoi, acoperiti patul cu mulci de polietilena argintie, care este disponibil in role. Ingropati marginile cu solul sau tineti-le cu mize, roci, etc. Odata ce mulciul este pe loc, taiati gauri cu diametrul de 3 pana la 4 inci (8-10 cm.) Si plantati cateva seminte sau un singur transplant in interiorul gaurii.

Sau, daca bugetul dvs. este limitat, acoperiti cartonul cu folie de aluminiu. De asemenea, daca il aveti deja, pulverizati mulch-ul din plastic transparent sau tesatura peisajului cu vopsea reflectorizanta din argint.

Cand temperaturile sunt maxime, asigurati-va ca indepartati mulciul pentru a evita supraincalzirea si arderea plantelor.

Ei bine, acum ca ati descoperit atat de multe informatii despre mulciile reflectorizante, care sunt mai des cunoscute sub denumirea de folii de mulcire, cu siguranta trebuie sa stiti si de unde le puteti cumpara. Asadar, atunci cand aveti nevoie de astfel de folii de mulcire, puteti sa va indreptati atentia spre Regal Fermierul, de unde puteti cumpara asemenea folie, plus diferite alte produse de care puteti avea nevoie atunci cand va ocupati de agricultura.

Concluzie

Mulciile reflectorizante resping populatiile de insecte invadatoare, reducand numarul de puieti si plante mici. Pentru a pune un mulci reflectorizant in gradina dvs., indepartati toate buruienile si acoperiti paturile cu mulci de polietilena argintie, care este disponibil in role de la diverse prize de gradinarit. Ingropati marginile cu solul pentru a le tine in jos.

Dupa ce mulciul este pe loc, taiati gauri cu diametrul de 3 pana la 4 inci si plantati mai multe seminte sau transplanturi unice in fiecare. Va trebui sa asezati picaturi sub mulci pentru irigare. Daca se aplica din timp, mulciurile pot fi eficiente in reducerea virusurilor raspandite de afide. Cand temperaturile cresc, mulciurile pot fi indepartate pentru a evita supraincalzirea sau arderea unor plante.

0 Shares
You May Also Like