Cum aleg o cana de cafea pentru birou?

0 Shares
0
0
0

In mod evident, cafeaua de dimineata trebuie servita la birou, asa ca este important sa aveti cana potrivita de cafea la dispozitie.

Chiar daca veti considera ca alegerea canii de cafea pe care sa o pastrati la birou reprezinta o misiune usoara, cu siguranta in cele ce urmeaza va veti convinge ca exista multi factori de care trebuie sa tineti cont pentru a face cea mai buna alegere.

O ceasca de cafea nu se potriveste tuturor tipurilor de cafea! Stiati ca tipul de ceasca folosit pentru prepararea zilnica poate avea un impact real asupra gustului sau? In acest articol, voi descrie de ce forma, materialul si istoria se joaca in alegerea tipului de cesti cu care cafea.

In primul rand, este foarte important sa lamurim un lucru, cana nu va schimba dramatic gustul cafelei. Cu toate acestea, s-ar putea sa-l imbunatateasca in anumite cazuri si va imbunatati cu siguranta experienta dumneavoastra in baut si bucuria perceputa de la cafeaua dumneavoastra.

La fel de surprinzator, cum ar suna sunt cateva lucruri pe care sa le luati in considerare inainte de a cumpara o cana. In primul rand, cel mai important factor este tipul de bauturi pe care de obicei il veti servi. Diferitele preparate necesita diferite cani, iar in cele ce urmeaza vom vedea despre ce este vorba.

Ar trebui sa ne asiguram ca ceasca este facuta pentru bauturi calde. Ar trebui sa ne permita sa o tinem in siguranta si in mod constant fara a risca o arsura. De asemenea, ar trebui sa fie facut din material gros care va izola bautura si va permite sa ramana fierbinte pentru o lunga perioada de timp.

De asemenea, trebuie sa vedem ca marimea cupei se potriveste cu bautura. Cel mai bun espresso nu s-ar potrivi intr-o ceasca pentru cafea latte.  De asemenea, este foarte important sa va indreptati atentia spre cani personalizate de cafea care se potrivesc frumos in aparatul dvs. de cafea.

Iata asadar cateva optiuni:

Ceasca de cafea

O ceasca de cafea nu are multe alte cerinte unice decat sa o mentina fierbinte. Dar un numar surprinzator de lucruri pot merge prost.

Daca paharul nu este umplut in partea superioara, cafeaua se va raci mai repede din cauza masei mai mari a canii. Deci, detineti o varietate de marimi de cesti de cafea si alegeti una care va permite sa o umpleti in partea de sus.

Cana pentru Cafe Latte

Dimensiunea de aici conteaza! Aceasta este o bautura mare si aveti nevoie de o ceasca mare. Cand beti o astfel de cafea, cana ar trebui de asemenea sa umple cu spuma de lapte gros in partea de sus, fara a se varsa.

Cana pentru Cappucino

Destul cu variatiile de marime! O cana pentru cappuccino are o dimensiune fixa ​​si cu siguranta doriti sa aveti o ceasca de 6 uncii in forma de para. Diametrul mic al paharului permite ca espresso, turnat inaintea laptelui spumat, sa curga pe panta paharului, astfel incat sa nu se creeze bule “rele” in acest proces.

La fel ca latte, cappucinuo ar trebui sa umple paharul pana la varf.Puteti alege cana de cafea alaturi de o farfurioara, pentru o prezentare mai frumoasa.

Cana pentru Espresso

Espresso, ca varul sau cappuccino, are nevoie de o dimensiune fixa, si poate fi servit intr-o cana in forma de con, astfel incat cafeaua sa curga pe marginea ei inclinata si sa nu creeze bule. Espresso nu trebuie sa umple paharul. Poate veni si cu farfurie pentru o prezentare mai frumoasa.

Cana pentru cafea turceasca

Cafeaua traditionala turceasca se duce intr-o ceasca mic numita finjan. Cea mai importanta caracteristica a cupei turcesti este, prin toate mijloacele, designul.

Aici cautati modele orientale care va vor face sa va simtiti ca si cum ati fi intr-o cafenea din Istanbul. Cafeaua ar trebui sa umple paharul si ar trebui sa vina cu o farfurie potrivita pentru o prezentare autentica autentica.

Asadar, se poate vedea foarte clar ca in functie de tipul preferat de cafea, puteti opta pentru diferite tipuri de cani de cafea. Daca intentionati sa alegeti o cana de cafea pentru a servi zilnic cafeaua la birou, atunci in mod evident va puteti indrepta atentia spre cani personalizate.

0 Shares
You May Also Like