Cum alegi parfumurile online?

0 Shares
0
0
0

 

 

Cumpărarea de parfumuri online devine din ce în ce mai populară. Avantajul nu este doar lipsa nevoii de deplasare la magazin, ci mai presus de toate prețurile mici oferite de parfumeria online. De aici poți cumpăra parfumuri ale unor mărci cunoscute și respectate mult mai ieftin decât din cele staționare. Poți economisi până la câteva zeci de lei. Economiile pot fi și mai mari dacă achizițiile sunt făcute în timpul vânzărilor sezoniere sau campaniilor speciale.

Cum să cumperi parfumuri într-un magazin online?

 

Nici măcar nu este nevoie să miroși un parfum pentru a ști a ce miroase. Acesta este cu siguranță specificat pe fiecare pachet de parfum dintr-o parfumerie online. Cheia este să o citești corect. În primul rând ar trebui analizate notele de parfum folosite in parfumuri. Fiecare parfum, apa de parfum sau apa de toaleta este format din 3 note:

  • Notă de vârf – se observă imediat după pulverizarea parfumului sau deschiderea sticlei. Este de mare importanță și, de obicei, te bazezi pe ea pentru a stabili dacă îți place sau nu mirosul; nota de vârf pe piele se simte doar până la 30 de minute;
  • Nota de mijloc – se observă după aproximativ 10 minute de la folosirea parfumului; aceasta completează nota de vârf și durează până la 2 ore;
  • Nota de bază – se observă după aproximativ 20 de minute de la aplicare; nota de bază este cea de intensitate scăzută. Aceasta determină natura parfumului și îi conferă personalitate; această notă este responsabilă și de intensitatea și durabilitatea parfumului.

 

Fă cunoștință cu familia de parfumuri

În determinarea mirosului unui parfum, va ajuta, de asemenea, să verifici cărei familii aparține. Apartenența unui parfum la o anumită familie olfactiva este determinată pe baza mirosului dominant din nota de mijloc.

Parfumurile pot fi împărțite în general în proaspete și calde.  În fiecare dintre ele, poți include diferite subcategorii.

Prospețimea este dominată de arome de citrice, florale și aromate, în timp ce aromele calde sunt fougere, orientale și piele.

Categoriile chypre și lemnoase sunt la granița dintre cele două.

Citește recenzii

Pe Internet (și adesea și pe site-urile de parfumerie) poți găsi recenzii despre produse, de exemplu despre parfumuri arăbești. Merită să te familiarizezi cu ei, te vor ajuta să cunoști natura parfumului. Desigur, nu sunt neapărat o regulă generală pe care trebuie să te bazezi când cumperi parfumuri și trebuie să reții asta. Fiecare om percepe parfumurile diferit, fiecare miroase diferit pe piele, deci ce le place unora, altora nu le va plăcea.

 

Comandă mostre

Dacă vrei să cumperi un parfum complet diferit de ceea ce ai deja dintr-o parfumerie online, nu merită să investești imediat într-o sticlă mare. Soluția ideală va fi să comanzi mostre de parfum, iar când acest lucru nu este posibil – cel mai mic ambalaj posibil. Acest lucru îți va permite să încerci parfumul pe piele și să vezi dacă ți se potrivește cu adevărat.

Noi am găsit pe BeautyBee o ofertă bună la parfumuri, în special la cele arăbești. Dacă nu știi de unde să începi experiența parfumurilor, fă o oprire online pe acest site.

 

 

0 Shares
You May Also Like