Cum sa aveti succes cu magazinul online?

0 Shares
0
0
0

Provocarea de aici nu este foarte mare in ceea ce priveste modul in care site-ul se va indexa si va fi difuzat. in schimb, este vorba de atragerea vizitatorilor si de transformarea acestora in clienti platitori. Pentru unii oameni, o afacere online este o modalitate foarte buna de a face niste bani in plus, in timp ce pentru altii este principala lor sursa de venituri. Cel mai bine ar fi sa optati pentru o firma optimizare seo.

Din pacate, daca nu construiti o relatie cu clientii, oamenii nu se vor veni in magazin. Acesta este unul dintre dezavantajele majore pentru ca fiind atat de usor sa faci un magazin online, in prezent avem tone de magazine cu care va trebui sa concuram.

Din fericire, lucrurile care fac succesul marilor magazine online pot fi aplicate si pentru afacerea voastra. Mai jos veti gasi  lucruri pe care le puteti face pentru a va face magazinul online cu adevarat exceptional.

Uneori, cel mai bun avocat pentru magazinul si produsul vostru online sunt clientii pe care ii aveti. Descrierile produselor – ceva ce vom acoperi tarziu – nu pot face  atat de mult pentru a convinge oamenii sa se desparta de banii lor si sa cumpere.

Permitand clientilor  sa revizuiasca produsele pe care le-au cumparat le permiteti acestora sa exprime cum au simtit experienta lucrului cu voi  si  cum li se pare produsul in sine. Plus ca este modul perfect pentru a va valida produsele catre o terta parte.

Recenzile produc o crestere medie de 18% a vanzarilor si avand 50 sau mai multe recenzii asupra unui produs poate creste conversia cu 4,6%.
58% dintre consumatori prefera site-urile care ofera recenzii.

63% dintre clienti au mai multe sanse sa faca o achizitie de pe un site care are recenzii de la utilizatori.

Comentariile clientilor sunt aproape de 12 ori mai sigure decat descrierile care provin de la producatori.

Vizitatorii care citesc recenzii au o valoare medie de comanda cu 6% mai mare decat cei care nu au citit.

O modalitate usoara de a instala un sistem de revizuire pentru magazinul online este prin utilizarea Orankl, o platforma care va ajuta sa tineti  legatura cu clientii.

Cu sinceritate, cine cumpara ceva online fara a vedea mai intai o fotografie a acestuia? Din fericire, cu telefoanele smartphone de astazi care au unele camere foarte performante, aproape oricine poate fotografia. Si nu exista nicio scuza pentru faptul ca nu va afisati produsele.

Pagina voastra de comanda este oprirea finala a calatoriei de cumparaturi a oamenilor. Si una dintre cele mai bune modalitati de a creste conversiile si vanzarile este de a face procesul de plata cat mai usor.

La urma urmei, este locul unde vizitatorul devine in sfarsit clientul vostru. Pentru a va ajuta procesul de plata sa fie cat mai simplu si cat mai usor urmati aceste noua sfaturi:
•    Aveti mai multe metode de plata disponibile
•    Nu obligati  oamenii sa se inscrie pe site
•    Asigurati-va ca pagina voastra de casa se potriveste cu restul magazinului.
•    Nu redirectionati oamenii.
•    Eliminati erorile din formulare.
•    Nu cereti informatii inutile.
•    Asigurati-va ca folositi certificate de securitate.
•    Pastrati elementele care pot distrage la un minim absolut.
•    Aveti apeluri clare la actiune.

0 Shares
You May Also Like