Trenduri SEO in 2018 pentru magazinele online

0 Shares
0
0
0

Magazinele online au inceput incetul cu incetul sa fie mai indragite de catre oameni decat in trecut, iar acest lucru este si normal, pentru ca este mult mai placut sa stai acasa si sa iti comanzi tot felul de produse, decat sa trebuiasca sa mergi sa le cauti pe la diferite magazine din oras.

Ei bine, proprietarii de magazine online, au apelat in acest an la DanBradu.com pentru a le fi optimizate magazinele online, iar privind aceasta optimizare a magazinelor online, este important de precizat faptul ca acest a venit cu noi trenduri in acest domeniu.

In primul rand, magazinele online in anul 2018 au fost foarte bine optimizat pentru dispozitivele mobile, iar acest lucru este mai mult decat unul normal, daca stam sa ne gandim la faptul ca fiecare dintre noi folosim foarte des aceste dispozitive pentru a navita pe internet.

Cu siguranta sunt multe persoane care isi comanda produse de la magazinele online, direct de pe telefonul mobil, asa ca este firesc ca aceste magazine online sa fie optimizate pentru dispozitivele mobile, plus ca aceasta optimizare este utila pentru o cat mai buna clasare in ceea ce priveste rezultatele afisate pe telefoanele mobile.

Un alt trend din acest an privind magazinele online, este reprezentat de crearea de continut de calitate, insa acest trend a fost, este si va ramane important pentru motoarele de cautare.

Mai mult decat atat, continutul de calitate pare sa devina din ce in ce mai important pentru pozitionarea magazinului online in lista cu rezulatate. Referitor la continut, acesta ar fi reprezentat de text, imagini si chiar materialele multimedia.

Al treilea trend din acest an privind magazinele online, este Voice Search, iar aceasta functie a devenit foarte importanta pentru SEO, dar si pentru utilizatori, tinand cont de faptul ca in prezent, dispozitivele mobile sunt modalitatea preferata a utilizatorilor de a realiza diferite cautari.

Un alt trend seo care priveste magazinele online, este acela de a nu fi neglijate clipurile video, care reprezinta in prezent cea mai buna solutie de mentinere a publicului tinta interesat de produsele tale.

Mai clar decat atat, este important ca sa intelegi faptul ca videoclipurile au rolul de a ajuta utilizatorii sa inteleaga faptul ca videoclipurile ii ajuta sa inteleaga ce avantaje si beneficii vor avea daca vor achizitiona un serviciu sau un produs.

Inca un trend care se refera la magazinele online in acest an, este acela ca Social Media este mai mult decat o componenta importanta in procesul de optimizare seo. Cu siguranta numarul de aprecieri si de distribuiri al magazinelor online de pe retelele de socializare, poate sa spuna multe lucruri despre popularitatea magazinului, despre numarul de clienti, plus o multime de alte detalii importante.

Ultimul aspect despre care vom discuta, este acela ca securitatea online este mai importanta ca niciodata, iar Google cu siguranta va recompensa acele magazine online sigure din toate punctele de vedere.

Asadar, dupa cum se poate observa, anul 2018 a adus cateva trenduri importante privind optimizarea seo a magazinelor online.

0 Shares
You May Also Like