Unde gasesti cadouri pentru oricine?

0 Shares
0
0
0

Cadourile au fost pe rand de la ofranda la simbol al pretuirii, de la obligatie la gest apreciat sau o oarecare maniera de a compensa cu ceva. In sens larg, cadourile sunt o forma de rasplata.

De la acestea ajungem sa avem si asteptari, de unde si dezamagirile daca primim altceva. Exista mereu pretentii inalte, atat de la cel care ofera, cat si de la cel care primeste.

Daca esti in cautarea unui cadou, ai face bine sa te opresti la Giftexpress, un e-shop cu o gama diversificata de produse. Aici poti gasi inclusiv variante de cadouri pentru copii. Printre altele, vei gasi tot aici si cadouri tematice, cele pentru birou, pentru el sau ea sau cosurile cadou.

Magazinul cu de toate?

Intr-adevar, intr-o perioada au fost intens comentate acele magazine care au de toate in sensul in care un astfel de exemplu demonstreaza ca suntem amatori.

Recomandarea este de a cauta magazinele specializate, ce dispun de cadouri inedite, nu de simple lucruri pe care le poti oferi pe post de cadou. Nu este insa cazul aici.

Giftexpress si-a facut un nume pe nisa aceasta prin prisma mai multor factori. Ai parte de produse de calitate, ce dispun de garantie, de pana la 2 ani in unele cazuri. Ai livrare gratuita la comenzi mai mari, cu drept de retur indiferent de valoare.

In plus, ambalarea este gratuita, ceea ce inseamna ca dupa ce ai ales cadoul si l-ai comandat acesta este pregatit pentru a fi inmanat direct. Exista si la capitolul ambalare o arta, pentru ca este si primul impact al cadoului trebuie sa impresioneze.

Idei de cadouri

Uneori, un cadou nu trebuie sa fie despre ceva extravagant, despre un lucru scump sau  despre ceva ce destinatarul tau nu are. Nu acesta este realmente scopul unui cadou.

De fapt ceea ce vei intentiona tu cu un cadou este sa impresionezi, sa aduci aminte persoanei cui ii inmanezi un cadou despre un episod din viata voastra, despre amintiri comune.

Vei dori sa starnesti reactii, sa provoci spre a incerca un produs, sa oferi acel ceva ce cu siguranta va ramane in mintea destinatarului.

La Giftxpress vei gasi astfel de cadouri. Spre exemplu, pentru cei cu un dezvoltat simt al umorului un extinctor de sete este o idee buna. 

Pentru corporatisti sau sefi pot fi alese obiecte elegante pentru decorul biroului, cum ar fi suportul din cristal cu 3 piese, ceas, rama foto si surport pentru pixuri. Daca vorbim despre colectionari un vin bun va fi desigur apreciat – mai ales daca va fi oferit intr-o cutie eleganta.

Pentru copii de efect sunt cadourile cu printuri mai ales cele cu personaje din desenele animate. Pot fi alese obiecte practice, articole vestimentare sau de sezon, cu astfel de imprimeuri.

In schimb, pentru femei sunt recomandate cadourile elegante, rame foto, portchei, tablouri cu mesaje motivationale sau seturi pentru casa – cu instrumente de taiat sau ceainic.

A devenit o moda actuala cu magazinele online si daca tot le ai la indemana profita de ocazie sa iti dedici suficient timp pentru a alege un cadou interesant.

0 Shares
You May Also Like