5 idei pentru „Save the date” sau rezervati data pe romaneste

0 Shares
0
0
0

Salvati data este un mod delicat si chiar distractiv de a anunta ziua nuntii. In traducere literala, inseamna “rezervati data”, ceea ce permite oaspetilor sa isi planifice mai bine calendarul.

Aceasta este o optiune excelenta pentru nunti cu destinatie, in care trebuie sa calatoreasca, sau pentru cei care sunt departe. Chiar si celor apropiati le va placea cu siguranta sa primeasca detalii atat de delicate.

Pentru a imprima o multime de personalitate, o sa va prezentam 5 idei creative pentru „sava the date”!

  1. Creati o pre-invitatie de nunta speciala

Propunerea unei pre-invitatii de nunta speciala este perfecta pentru cei care isi doresc un look mai clasic si chiar putin formal si au deja o rochie de mireasa Cluj style. Pe fata, prezentati-va numele, data si orasul in care va avea loc nunta. In spate, asigurati-va ca aveti loc pentru a crea liniile si zona de etansare care dau atingere speciala.

In functie de propunere, merita sa folositi fotografii ale locului in care va avea loc nunta.

  1. Mestesugeste obiecte utile si distractive

Pentru ca nimeni sa nu uite de nunta, o alternativa este de cea de a crea obiecte care sunt folosite in viata de zi cu zi si care prezinta ziua intr-un mod practic. Un calendar particularizat, de exemplu, poate avea data speciala evidentiata. Acest lucru face mai usor ca nimeni sa nu uite.

De asemenea, puteti investi intr-un magnet distractiv pentru frigider sau in markere pentru paginile cartilor. Totul depinde de stilul cuplului si de petrecere, deoarece aceasta pre-invitatie ajuta deja la stabilirea tonului a ceea ce va veni.

  1. Pariati pe un balon personalizat

O alta propunere buna este de a crea baloane personalizate. Puteti cauta companii sau le puteti crea singuri: umpleti balonul, scrieti numele si data cuplului si lasati-l sa se piarda in aer.

  1. Faceti o cronologie

A-ti spune povestea este o alta propunere excelenta pentru a salva data. Pentru a face acest lucru, creati o cronologie. Prezentati-va cand a fost prima intalnire, primul sarut sau logodna. Stabiliti datele speciale, astfel incat toata lumea sa stie povestea de dragoste si sa fie fermecata de ea.

Aceasta este o alternativa foarte romantica si va va ajuta sa va amintiti vremurile bune. Partea pozitiva este ca aceasta optiune poate fi trimisa atat fizic, cat si in mediul virtual.

  1. O ilustratie unica

Daca doriti sa imprimati si mai multa personalitate, obtineti o ilustratie unica. Cautati un artist care va place si rugati-l sa va creeze o ilustratie cu ceva legat de casatorie. Un desen animat, de exemplu, ofera o nota distractiva, in timp ce o ilustratie vintage creeaza o atmosfera nostalgizanta.

Salvati data este o propunere distractiva care ii ajuta pe oameni sa se pregateasca pentru data. Atunci cand va alegeti stilul, nu trebuie sa fiti atat de formal pentru ca nu este invitatia oficiala. Dar aveti grija: cei care primesc acest memento ar trebui sa fie invitati la nunta – apoi sa verificati cu atentie lista de invitati sa fiti siguri ca nu ati uitat pe nimeni.

0 Shares
You May Also Like