5 motive sa alegi servicii de rent a car cand esti in tranzit prin Cluj Napoca

0 Shares
0
0
0

Municipiul Cluj Napoca a devenit in ultimii ani centru important pentru dezvoltatorii internationali. Este insa si un punct de plecare pentru antreprenorii din diferite domenii. In ultimul deceniul a reusit sa atraga un numar mare de investitori si companii multinationale si a devenit cel mai important centru de business din tara.

Se poate spune ca orice afacere de succes se dezvolta la Cluj Napoca, deci inevitabil vei face cel putin o vizita in acest oras.

Chiar daca serviciul public de transport este unul bine pus la punct, cand vine vorba de imagine este mai indicat sa iei in calcul serviciile de rent a car Cluj Napoca. Iata o serie de motive temeinice care sa te convinga ca aceasta este cea mai buna solutie.

Ajungi la timp la orice intalnire

Cand vine vorba de afaceri punctualitatea este unul dintre cele mai importante aspecte. Fie ca vii din Constanta, Galati, Bucuresti sau Londra, este important sa ajungi la timp la intalnirea stabilita. Ca colaborarea cu partenerii sa fie de durata este esential sa faci impresie buna si sa fii la timp la intalnirea stabilita.

Sa ai siguranta ca te organizezi perfect detaliile conteaza, deci este indicat sa contactezi compania care ofera servicii rent a car Cluj Napoca chiar inainte de a ajunge la destinatie. Astfel ai toate detaliile bine stabilite si itinerariul bine pus la punct

Beneficiezi de confort sporit

Confortul este o constanta extrem de importanta, fie ca vine vorba de concedii sau calatorii de afaceri. Alegand un mijloc de transport care sa iti satisfaca necesarul de spatiu si confort, vei beneficia de o stare de spirit mai buna, vei fii mai creativ si mai deschis la idei si solutii noi.

Se poate spune ca starea de confort influenteaza mersul negocierilor si bineinteles succesul parteneriatelor. A te afisa  cu o imagine sifonata si cu o stare de spirit iritanta datorata lipsei de confort nu aduce beneficii businessului.

Imaginea conteaza 

In afaceri imaginea  conteaza! Fie ca esti la inceput de drum, fie ca ai reusit sa dezvolti legaturi stranse cu partenerii de afaceri imaginea conteaza.

Este important sa iei parte la intalniri, sa abordezi tinute potrivite, sa fii ingrijit si sa afisezi interes fata de tine, fata de ceilalti colaboratori. O atitudine neglijenta nu isi are loc in antreprenoriat si business, deci este evident ca trebuie sa acorzi cateva minute  si  autoturismului pe care il folosesti.

Faci economii importante

Alegand sa folosesti o masina inchiriata, nu vei mai fi nevoit sa utilizezi serviciile de taxi. In cazul in care trebuie sa faci multe drumuri in oras si in apropierea acestuia se va vedea diferenta.

Atat distantele de la aeroport la hotel, cat si drumurile in interes de serviciu vor fi  mai putin costisitoare alegand ofertele unei companii de rent a car Cluj Napoca.

Te bucuri de mobilitate la orice ora

Mobilitatea este un alt avantaj de care te bucuri cand calatoresti cu o masina inchiriata. Poti participa la intalnirile stabilite dar si la cele neprevazute, te poti organiza sa vizitezi cateva dintre minunatiile orasului, de la locatiile in care se prepara cele mai savuroase mancaruri, la cladirile impunatoare si cafenele cosmopolite.

Avantajele utilizarii unei masini inchiriate nu se opresc aici, insa pe celelalte este mai bine sa le descoperi chiar tu.

0 Shares
You May Also Like