Genti ieftine sau genti de calitate?

0 Shares
0
0
0

Datorita faptului ca o geanta poate sa fie accesoriul perfect pentru a completa o tinuta, si este totodata accesoriul perfect pentru ca o femeie sa poata transporta oriunde anumite obiecte precum telefonul, cheile, sau chiar si produse cosmetice, putem spune ca geanta este cel mai important accesoriu pentru o femeie.

Ei bine, gentile de la TotuldinPiele.ro, pot sa fie realizate din diferite materiale, si pot sa aiba diferite modele, iar in functie de buget, de preferinte, si nu in ultimul rand, in functie de nevoi, fiecare femeie isi va alege geanta ideala.

Trebuie mentionat insa, ca atunci cand vine vorba despre alegerea unei genti de dama, de foarte multe ori, femeile se confrunta cu o anumita dilema. Acestea nu stiu daca sa isi indrepte atentia spre o geanta rezistenta si de calitate, sau sa se orienteze spre o geanta ieftina.

Sunt anumite femei care atunci cand isi aleg geanta, se uita prima data la model, si la pret, iar daca modelul este unul frumos, iar pretul este cat se poate de mic, aceste femei isi cumpara gentile respective, fara a mai tine cont de calitatea materialului folosit la realizarea gentii.

In schimb, sunt si femei, pentru care calitatea conteaza foarte mult, astfel ca in momentul in care trebuie sa isi indrepte atentia spre o geanta, isi aleg o geanta care sa fie realizata dintr-un material de cea mai buna calitate, fara a tine cont de faptul ca pretul acesteia este destul de mare.

Chiar daca o geanta de calitate are un pret mai mare, trebuie mentionat faptul ca aceasta va fi si mult mai rezistenta in timp, iar posesoarea ei se va putea folosi mai mult de geanta.

Ei bine, atunci cand discutam despre genti de calitate, cu siguranta ne referim in primul rand la calitatea materialelor realizate pentru confectionarea accesoriului respectiv.

Trebuie aici mentionat faptul ca gentile de dama cele mai rezistente, sunt cele realizate din piele, iar aici trebuie stiut faptul ca se gasesc si genti din piele naturala, si genti din piele artificiala.

Gentile din piele artificiala, sunt mai atractive daca stam sa discutam din punct de vedere financiar, insa daca stam sa discutam din punct de vedere al calitatii, atunci acestea nu ar fi tocmai recomandate.

In schimb, gentile din piele naturala, sunt de cea mai buna calitate, sunt foarte rezistente in timp, astfel ca o asemenea geanta, poate sa reziste si sa fie folosita fara probleme cativa ani de zile.

Aici insa, trebuie mentionat faptul ca pretul poate sa fie mult mai mare decat in cazul unei genti de dama din piele artificiala, insa daca stam sa discutam din punct de vedere al calitatii, dar si din punct de vedere al rezistentei, atunci este evident faptul ca se merita achizitionarea unei genti din piele naturala.

Mai mult decat atat, gentile din piele naturala, sunt de regula confectionate de catre marile branduri, asa ca femeile care isi aleg o astfel de geanta, nu doar ca isi aleg o geanta de cea mai buna calitate, dar isi aleg si o geanta de firma.

0 Shares
You May Also Like