Ce sunt cristalele Swarovski?

0 Shares
0
0
0

Cristalele Swarovski sunt pietre artificiale fabricate in Austria. In 1892, Daniel Swarovski a inventat o masina pentru fabricarea de cristale de sticla cu plumb taiate cu precizie, frumoase si de inalta calitate, folosind cuart, nisip si minerale. Proportiile exacte ale acestor materii prime au ramas un secret al companiei.

Acest proces de fabricatie specializat asigura cel mai inalt grad posibil de precizie care produce cristale stralucitoare. Timp de cinci generatii, familia Swarovski a continuat traditia de a face cele mai recunoscute cristale din lume din fabrica lor din Wattens, Austria.

Linia de cristal de argint Swarovski a fost creata de un mester Swarovski care a fost capabil sa surprinda o stralucire argintie in fatetele cristalelor de sticla cu plumb. Cristalele de argint Swarovski sunt realizate folosind o combinatie de minerale naturale si nisip de cuart.

Cristalele sunt apoi racite lent, ceea ce ajuta la evitarea stresului si a imperfectiunilor. Cristalele de argint Swarovski au o stralucire spectrala care le confera culoarea lor unica de argint, dand impresia ca sunt realizate din metale pretioase reale.

Cum se folosesc cristalele Swarovski pentru bijuterii?

Cristalele Swarovski sunt utilizate in toate aspectele fabricarii bijuteriilor. Colectiile de sezon sunt introduse in fiecare an si includ de obicei cristale Swarovski utilizate in combinatie cu pietre pretioase si semi-pretioase si metale placate cu aur sau argint.

Swarovski are linii de bijuterii extinse atat pentru barbati, cat si pentru femei, care includ coliere, bratari, inele, ace, cercei si ceasuri.

Producatorul de cristale are o gama larga de farmecuri, din care cumparatorii pot alege sa realizeze coliere, bratari, brose si farmece pentru telefon sau mobil.

Cum ar trebui sa fie ingrijite bijuteriile din cristal Swarovski?

Bijuteriile din cristal Swarovski pe care le puteti alege din categoria de bijuterii Tricia Design, trebuie tratate la fel ca bijuteriile fine.

Evitati expunerea cristalelor la apa, substante chimice sau tratament dur la munca sau sport. Indepartati intotdeauna bijuteriile din cristal Swarovski inainte de inot si dupa aplicarea machiajului si lotiunilor pe piele.

Sapunul usor, apa si o carpa moale ar trebui utilizate pentru curatarea si lustruirea bijuteriilor Swarovski. Cand este posibil, pastrati bijuterii din cristal Swarovski in ambalajul sau original.

Daca ambalajul original nu este disponibil, pastrati bijuteriile in hartie de tesut sau intr-o carpa moale pentru a va feri de slabirea cristalelor sau zgarierea oricarui metal.

Cum puteti spune daca un cristal Swarovski este real?

Exista mai multe modalitati de a spune daca un cristal Swarovski este real sau daca este o imitatie. In timp ce unii factori pot fi determinati doar uitandu-va la cristal si la ambalajul acestuia, alti factori necesita privirea cristalului printr-o sticla a unui bijutier pentru a vedea detaliile fine ale cristalului.

  1. Nu trebuie sa existe bule in interiorul cristalului.
  2. Cristalele Swarovski au o stralucire stralucitoare, care este cu mult superioara stralucirii unui cristal de imitatie.
  3. Fiecare cristal Swarovski are dimensiuni identice si taiate, deoarece este fabricat manual.
  4. Cristalele din aceeasi familie de culori sunt identice.
  5. Zgarieturile de pe suprafata cristalului sau o stralucire uleioasa indica o imitatie de cristal.
  6. Achizitionarea de cristale Swarovski de la un retailer autorizat precum Tricia Design ii asigura autenticitatea. Ambalajul trebuie sa fie intr-o cutie autentica Swarovski.
  7. Cristalele Swarovski sunt vandute sub forma de pietre libere si nu sunt coarde, cu exceptia perlelor Swarovski.
  8. Toate fatetele cristalului Swarovski se intalnesc si orienteaza in sus.

Care este sigla Swarovski?

Din 1989, toate produsele originale Swarovski prezinta logo-ul Swarovski, desi poate fi imposibil de detectat din cauza amplasarii cristalului in piesa finisata. Din 1976 pana in 1988 sigla Swarovski a fost un patrat C cu un interior S. Din 1989 pana in prezent, sigla Swarovski este o lebada.

0 Shares
You May Also Like