Cum sa alegi pantofii de nunta?

0 Shares
0
0
0

Desi sezonul nuntilor este pe sfarsite iar majoritatea persoanelor cauta mai degraba incaltaminte de toamna, exista inca multe evenimente care necesita o tinuta eleganta si speciala.

De asemenea, un astfel de articol este mereu de actualitate si poate fi de mare ajutor in orice moment. De aceea am decis sa facem un articol despre cum sa alegi pantofii de nunta pentru a obtine o tinuta care sa fie mereu in centrul atentie.

Foloseste-te si tu de toate aceste sfaturi pe care ti le-am pregatit impreuna cu echipa de la Tocmania si cu siguranta nu vei regreta.

Ce pantofi sa alegi in ziua cea mare?

Atunci cand iti organizezi nunta, este foarte probabil sa te pierzi printre detalii. Este un eveniment foarte special, cu o foarte mare incarcatura emotionala, iar de aceea este foarte probabil sa nu oferi prea multa atentie anumitor detalii.

Din dorinta de a cumpara cea mai impunatoare rochie de mireasa, de a avea o coafura superba dar si un machiaj perfect, s-ar putea sa uiti de pantofi.

Ceea ce desigur ca poate fi foarte gresit. Desigur, daca ai o rochie foarte lunga, sansele ca pantofii sa nu fie la vedere sunt foarte mari. Cu toate acestea, nu ar trebui sa ii ignori in totalitate.

In unele momente sau chiar la unii pasi de dans, pantofii s-ar putea sa fie suficient de vizibili incat sa iti strice intreaga imagine, mai ales in cazul in care nu ai acordat prea multa atentie achizitiei lor.

Inainte de toate, este foarte important confortul pe care pantofii achizitionati ti-l ofera. Vei fi mereu in centrul atentiei asa ca putine vor fi momentele in care vei sta pe scaun.

In cea mai mare parte a timpului vei fi pe ringul de dans, pentru a intretine atmosfera dar si pentru a te bucura de cea mai frumoasa zi din viata ta. Iar de aceea picioarele tale ar trebui sa se bucure de cele mai bune conditii.

Prin urmare, nu iti doresti ca prima zi de dupa marele eveniment sa te intampine cu picioare umflate si dureroase. Iata de ce ar trebui sa mizezi in primul rand pe confort si sustinere atunci cand iti cumperi o pereche de pantofi.

Ce culoare ar trebui sa aiba pantofii de nunta?

Importanta este si culoarea pantofilor pentru nunta. De cele mai multe ori, majoritatea mireselor aleg sa poarte o pereche de pantofi albi, deoarece astfel nu vor iesi in evidenta ci se vor camufla foarte usor datorita rochiei in aceeasi nuanta. Dar aceasta nu este o regula. La fel de bine poti opta si pentru alte nuante de culoare pentru pantofi.

Nu putine sunt cazurile in care sunt preferate nuante precum bej, roze sau chiar argintiu pentru pantofii de nunta.

Nu uita nici de tocul pantofilor. Va trebui sa ai o idee foarte clara asupra dimensiunilor acestuia. Iar asta deoarece dimensiunile rochiei de mireasa depind foarte mult si de marimea tocului.

Prin urmare, daca vei oferi masurile avand in calcul un toc foarte inalt iar apoi alegi un toc mic, imaginea ta s-ar putea sa fie foarte afectata.

Acestea sunt asadar cateva sfaturi care te vor ajuta sa iti alegi pantofii pentru nunta fara prea multe batai de cap.

0 Shares
You May Also Like