A supraveghea sau a nu supraveghea

0 Shares
0
0
0

Plimbandu-te prin oras intr-o zi obisnuita treci prin vizorul camerelor de supraveghere, fie cand scoti niste bani de la bancomat, cand intri intr-un magazin, o cladire de birouri, o institutie sau o casa.

Supravegherea video in spatiul public sau in spatii comerciale nu mai este de mult ceva neobisnuit, insa in cadrul locuintelor private acestea nu sunt atat de populare, nu orice locuinta are un sistem de supraveghere atasat, multi oameni se gandesc ca este o investitie in plus, ca este un lucru tehnic ce necesita multa mentenanta.

Deci supraveghem sau nu supraveghem?

Locuinta personala este un spatiu intim, privat, locul unde te simti in considerare, unde poti sa fii tu, unde nu trebuie sa iti faci griji de altii, e locul unde esti, intr-un cuvant, acasa. Ideea de a avea camere de supraveghere in casa poate parea neobisnuita sau inconfortabila pentru multi, insa acel sentiment de siguranta pe care il ai acasa poate fi sustinut de catre un set de camere de supraveghere.

Nu vorbim acum neaparat de camere in fiecare camera, la fiecare colt, poti sa ai doar una, doua, trei, la intrare, in curte sau in zonele unde ai bunuri de valoare. Nu trebuie sa iti transformi casa intr-un centru de supraveghere, camerele se conecteaza la un DVR care poate fi plasat oriunde, nu ocupa spatiu, iar imaginile inregistrate sau in timp real poti sa le vezi pe laptop sau direct pe telefon.

Ca si investitie financiara nu vorbim de sume mari, o camera de supraveghere poate fi si 100 de lei sau mult mai mult, in functie de performante.

Desi multi dintre noi se gandesc ca noua nu ni s-ar putea intampla, sa ne sparga cineva casa sau apartamentul, aceste lucruri se intampla zi de zi, iar desi o camera de supraveghere nu va impiedica fizic un furt, il va preveni, pentru ca cu totii de gandim la un singur lucru cand vedem o camera de supraveghere: “ma filmeaza”.

Mai mult de atat, sa vezi ce se intampla acasa cand tu nu esti acolo este un lucru important, mai ales daca ai copii care raman singuri mai mult timp. Alegerea ramane a ta  – camere si echipamente de supraveghere gasesti pe acest site.

0 Shares
You May Also Like