Acum comanzi prăjituri de casă online

0 Shares
0
0
0

De obicei, ne prăgătim din timp pentru sărbători și începem să ne planificăm fiecare element de care avem nevoie, dar și stabilim clar dacă urmează să le facem noi sau să le comandăm. Iar dacă trebuie să comandăm, trebuie să ne ocupăm din timp, pentru că trebuie să mergem în fiecare loc personal, să stabilim ce comandăm, să plătim un avans, că altfel nu ne ia nimeni comanda în serios.

            Ce putem comanda pentru sărbători?

  1. Prăjituri și cozonaci

Pentru prăjituri și cozonaci mergem frumos la o cofetărie care ne place, alegem prăjiturile preferate și umplutura la cozonaci, lași un avans și ai rezolvat. Dar trebuie să mergi din timp, pentru că există o limită la capacitatea de comenzi și nu e bine să ajungem prea târziu.

Însă acum, dacă ești din Baia Mare, există varianta de a lua prăjituri de casă la comandă online de la cofetăria Mai Dulce. Aceasta a gândit un mod special de a folosi un magazin online pentru a facilita preluarea comenzilor atât pentru sărbători cât și pe parcursul anului. Doritorii, pot comanda prăjiturile preferate, sau platouri de prăjituri asortate de un kilogram fiecare.

Tot așa se pot comanda și torturi peste an. Ba chiar mai mult, fiecare tort poate fi personalizat exact așa cum își dorește fiecare, de la formă, blat și cremă, și până la decorațiuni.

Și pentru că nici aici nu poate să se apuce de comanda ta fără un avans, așa că trebuie făcută plata cu cardul parțial sau integral. Peste an, comenzile pot fi livrate, dar de sărbători este disponibilă doar ridicarea comenzii din unul din magazinele Andana Pan partenere din Baia Mare.

  • Aperitive sau platouri

Aici sunt două variante. Fie mergem la un restaurant care se ocupă de astfel de comenzi, fie alegem o persoană care face doar acest tip de produse, la comandă. La fel, lăsăm un avans, iar când e momentul, mergem să le ridicăm.

  • Friptură și mâncare

La fel ca în cazul aperitivelor, putem apela la un restaurant sau la o persoană specializată, și comandăm atât friptură cât și ciorbă, sarmale sau orice altceva mai avem nevoie pentru masa de sărbători.

  • Curățenie și amenajarea casei

În acest caz, apelăm la persoane care fac doar acest lucru, care se ocupă de curățenie, care vor face ca totul să sclipească de sus până jos.

  • Cadouri

Este foarte ușor să găsim cadouri, chiar din timp. Internetul e plin de orice ar putea să aibă cineva nevoie. Și acum orice se poate livra prin curier.

A mai rămas ceva? Da. Musafirii. Trebuie doar să ne asigurăm că vom avea pe toți cei dragi alături de noi, în jurul mesei de sărbătoare.

0 Shares
You May Also Like