Anvelope iarna pentru masinile de curierat

0 Shares
0
0
0

Folosirea autoutilitarelor in sezonul rece impune adaptarea acestora la conditiile meteorologice date. Fiind autovehicule ce transporta incarcaturi mai, pe distante destul de lungi, o atentie deosebita trebuie acordata urmatorului aspect: cauciucuri iarna.

Anvelopele pentru acest tip de autovehicul beneficiaza de ranforsari suplimentare, astfel incat acestea sa actioneze precum o plasa de armare si sa preia in bune conditii incarcarea, dar si de un desing robust care poate asigura aderenta la suprafata pe care se deplaseaza autoutilitara (zapada, polei, apa).

Magazinele de profil sunt foarte atente la aceste aspecte, cautand in permanenta sa ofere cele mai noi si atractive modele. Exemplu concret: Anvelomag.ro cunoaste legislatia europeana si pe cea romana si, in consecinta, pune la dispozitia clientilor variate modele de avelope iarna pentru autoutilitarele gata sa transporte incarcaturi mari chiar si in conditiile sezonului rece.

Dintre recomandarile specialistilor Anvelomag.ro putem mentiona un produs deosebit de accesibil, din gama Bridgestone si anume modelul Bridgestone Lm-32 C 165/70R14 89R. Acesta este un model de avvelopa de iarna, foarte rentabil, cu indice de incarcare 89 la o viteza maxima recomandata de 170 km/h tradusi in indicele de viteza R.Latimea anvelopei este de 165 mm si are un raport inaltime de 70 % din latimea anterior mentionata. Acesta este un profil ce beneficiaza de cel mai mic pret de pe piata si il gasiti pe site-ul www.anvelomag.ro.

Pentru persoanele care beneficiaza de masini puternice, care sunt folosite intensiv si pentru cei ce vor sa aloce un buget mai consistent achizitionarii anvelopelor de iarna, le putem recomanda produsul Continental Vancowinter 2 235/65R16 121N. Acest model poate fi folosit cu incredere si in cazul furgonetelor, putand fi folosit atat pentru transportul bunurilor cat si pentru cel al persoanelor, fiind gandit sa lucreze foarte bine la eforturi de tractiune.

Fulgul de nea nu lipseste, astfel incat acestea au fost testate si acceptate prealabil scoaterii lor pe piata si a uzului lor pe timp de iarna. Au un design robust, iar lamelele dispuse pe suprafata de rulare a anvelopei asigura aderenta perfecta. Latimea anvelopei asigura o suprafata de rulare mai ampla, indicele de incarcare garanteaza sarcina de 1450 kg pe anvelopa, iar indicele de viteza este de 140 km/h. Desi fac parte din segmentul de piata premium, aceste anvelope par sa castige teren si sa fie la mare cautare, mai ales in randul persoanelor care vor sa-si protejeze cat mai bine autovehiculele, precum si marfurile sau persoanele pe care acestea le transporta.

In cazul in care nu suntem convinsi nici de pretul mic cu caracteristici bune, nici de atribute de performanta la buget mai ridicat, la Anvelomag.ro avem intotdeauna o cale de mijloc. Regasim astfel un model de clasa R (170 km/h), cu nivel de zgomot de 69 dB, consum clasa E si rezistenta la mediu cu umiditate ridicata (folosirea anvelopei pe timp ploios) de clasa C.

Vorbim despre cauciucurile de iarna cargo de tip Fulda Montero 3 165/70R14 89R. Model cu latimea anvelopei de 165 mm si inaltime 70%. Pretul este deosebit de atractiv si accesibil si este foarte popular ca utilizare. Dispunerea lamelelor pe suprafata anvelopei si profilul directional ajuta foarte mult la eliminarea apei, astfel incat autoturismul prezinta aderenta si stabilitate in cazul carosabilului inghetat sau a zapezii.

Orice buget am aloca pentru ele si orice model am alege, este important ca anvelopele de iarna sa ne ajute sa trecem peste sezonul rece in siguranta. Achizitionate din timp, acestea ne scutesc de grijile ulterioare. In cazul acesta, haideti sa lasam grijile deoparte!

 

0 Shares
You May Also Like