Apartament de lux sau vila? Tu ce alegi?

0 Shares
0
0
0

In momentul in care intentionezi sa iti schimbi locuinta, iar bugetul pe care il ai la dispozitie in acest scop este unul mare, atunci cu siguranta nu te mai gandesti la un apartament oarecare sau la o casuta, ci te gandesti la un apartament de lux sau la o vila.

Ei bine, tinand cont de aceste doua variante, trebuie mentionat faptul ca in conditiile in care iti vei cumpara un apartament de lux, cel mai probabil acesta va fi mai ieftin decat o vila, fireste daca ambele sunt construite in acelasi oras si intr-o zona rezidentiala.

Atunci cand iti cumperi un apartament de lux din cadrul unui complex rezidential, cu siguranta nu mai trebuie sa iti faci griji in ceea ce priveste locul de parcare, pentru ca vei avea asigurat un loc de parcare.

Apoi, atunci cand locuiesti intr-un apartament de lux dintr-o zona rezidentiala, nu mai trebuie sa iti faci griji in ceea ce priveste siguranta, pentru ca in zonele rezidentiale locuiesc doar familii cu bani multi si familii care duc o viata linistita.

Ei bine, in cazul in care nu te incanta foarte mult ideea de a locui intr-un apartament rezidential, atunci te poti gandi foarte serios sa optezi pentru o vila din multimea de vile cu arhitectura moderna din orasul in care locuiesti.

Daca stam sa ne gandim si sa facem o comparatie, din toate punctele de vedere este mai avantajos sa locuiesti intr-o vila decat intr-un apartament de lux.

De ce? Pentru ca stim cu totii faptul ca la bloc intimitatea nu prea exista, pe cand la case da, ca sa nu mai povestim de vile.

Apoi, locuind intr-o vila cu siguranta vei avea mult mai mult spatiu liber la dispozitie decat intr-un apartament, asa ca acesta este inca un motiv pentru care este mult mai indicat sa iti cumperi o vila decat un apartament.

Sa ai o vila este ceva de vis. Poti avea o curte frumos pavata sau poti avea deasemenea o curte frumos amenajata cu gazon, cu flori pe marginea gazonului, si daca iti doresti, poti avea chiar si o piscina in curte.

Deci, atunci cand vrei sa iti cumperi o vila, in cazul in care banii nu sunt o problema pentru tine, iti poti amenaja cum iti doresti atat interiorul, cat si curtea, si poti opta chiar si pentru o piscina, acolo unde sa stai cu cei dragi in timpul liber.

Mai mult decat atat, atunci cand locuiesti intr-o vila, poti sa iti lasi masina in curtea din fata vilei, sau poti alege sa iti ti masina in garaj.

Asadar, atunci cand iti doresti o locuinta noua iar banii nu sunt o problema pentru tine, fie poti alege sa iti cumperi un apartament de lux intr-o zona rezidentiala din orasul in care locuiesti, fie poti alege sa iti cumperi o vila cu arhitectura moderna tot in orasul in care locuiesti, insa tinand cont de toate aspectele de mai sus, cu siguranta ar fi mult mai indicata achizitionarea unei vile.

0 Shares
You May Also Like