Aplicatia Gasire Prieteni de la Apple – disponibila pe web

0 Shares
0
0
0

Apple si produsele pe care le ofera nu mai au nevoie de nicio prezentare. Fie ca sunt piese iPhone, un nou iPad sau un nou Apple TV, acestea se numara printre cele mai solicitate produse de catre utilizatori din intreaga lume.

Dupa lansarea iOS 9.1 si a OS X 10.11.1 El Capitan pentru toti utilizatorii de iPhone, Mac si iPad, cei de la Apple au publicat o actualizare pentru platforma iCloud.com, pentru a include o noua aplicatie, respectiv Gasire Prieteni. Prin intermediul acestei aplicatii, utilizatorii de dispozitive Apple isi pot localiza prietenii. Tot ce trebuie sa faca este sa foloseasca un iPhone, un iPad, un iPod touch, un Mac sau un PC cu conexiune la internet.

Chiar daca aceasta aplicatie este disponibila de mult timp pe dispozitivele iPhone si iPad, aceasta a devenit incepand cu acest an o aplicatie preinstalata pe toateĀ  dispozitivele cu iOs 9. De asemenea, este disponibil un widget Gasire Prieteni in OS X 10.11 El Capitan, prin care este afisata localizarea prietenilor.

Noua aplicatie Gasire Prieteni este disponibila si pentru utilizatorii de Windows sau de versiuni anterioare de OS8, fiind suficient pentru utilizatori sa acceseze link-ul oficial sau sa se conecteze la contul de iCloud. Persoanele interesate vor putea afla localizarea pe harta a fiecarui prieten care a acceptat sa isi partajeze localizarea propriului sau iPad sau iPhone cu acestea.

Este utila parintilor care doresc sa stie unde se afla copiii. Apple ofera si o aplicatie Gasire iPhone, care va permite sa aflati unde sunt localizate dispozitivele dumneavoastra si ale familiei, aceasta fiind disponibila doar prin iCloud.com de cativa ani.

Utilizatorii Apple se pot bucura si de prima actualizare pentru OS X El Capitan 10.11, care este disponibil pentru toti utilizatorii de Mac-uri compatibile cu El Capitan. Prin aceasta actualizare, imbunatateste compatibilitatea cu programele Microsoft Office 2016, dar elimina diferite probleme, precum impiedicarea afisarii mesajelor si a cutiilor postale in Mail, cat si lipsa de functionare a unor plug-inuri Audio Unit.

De asemenea, noua actualizare adauga peste 150 de caractere emoji, precum sticla de sampanie, capul de unicorn sau burrito. Imbunatatirile pe care le aduce aceasta actualizare au rolul de a va asigura o utilizare mult mai confortabila.

Cu siguranta, aplicatia Gasire Prieteni va poate fi utila, mai ales daca doriti sa partajati localizarea propriul iPhone cu prietenii dumneavoastra. Noul sistem de operare iOS 9.1 vine, de asemenea, cu multiple imbunatatiri apreciate de utilizatori, iar Apple a lansat si watchOS 2.1, pentru Apple Watch. In plus, este disponibil si tvOS Golden Master, motiv pentru care utilizatorii de Apple nu se pot plictisi cu usurinta.

iPhone ramane printre telefoanele preferate de romani si nu numai. Chiar daca achizitionarea unor piese iPhone poate fi considerata mai costisitoare de catre unii utilizatori, aceasta nu ii impiedica sa foloseasca cu incredere telefoanele concepute de producatorul american.

Datorita faptului ca aplicatia Gasire Prieteni este disponibila pe web, tot mai multe persoane se pot bucura de beneficiile pe care le ofera. Gasirea prietenilor este asadar mult mai usoara, prin intermediul acestei aplicatii.

0 Shares
You May Also Like