Care dintre incarcatoarele de laptop sunt mai bune?

0 Shares
0
0
0

Multe magazine fie ele clasice sau online comercializeaza o gama larga de incarcatoare pentru laptopuri. Cele mai multe provin de la companii renumite in intreaga lume, altele provin de la firme mai putin cunoscute, care de obicei se dezvolta pe plan local, intr-o tara sau alta, nereusind sa depaseasca granitele acesteia.

Este important sa cautam un incarcator laptop de calitate, dar pentru a afla cat de bun este acesta, va trebui sa analizam putin cateva modele, pentru a ne putea decide ce incarcator sa cumparam si a vedea performantele acestuia.

Pentru aceasta cautare este destul de simplu sa realizam o simpla cautare online pentru Mentor-Market.ro, unul dintre magazinele online care comercializeaza incarcatoare pentru laptopuri. Incarcatorul Samsung de 14 V cu 3.5 A si 49 W reprezinta un incarcator destul de bun, avand si o garantie de 12 luni. Alimentatorul Compaq Armada, este de asemenea un incarcator foarte bun, acesta fiind dealtfel si compatibil cu Notebook.

Are o garantie de destul de buna de 12 luni. Un alt incarcator de foarte buna calitate comercializat de Mentor-Market.ro este alimentatorul Dell Inspiron. Acesta este fabricat de cunoscuta companie DELL, fiind compatibil laptop, seriile DELL Inspiron B120 sau DELL Inspiron B130 doua dispozitive extrem de indragite de utilizatorii de laptopuri.

De asemenea, magazinul vine cu o oferta de incarcatoare ale producatorului Fujitsu-Siemens, stiindu-se faptul ca acestea sunt foarte cautate de catre clienti.

Aceste incarcatoare sunt compatibile cu o gama larga de laptopuri de la modele mai vechi de Fujitsu-Siemens pana la ultima generatie a acestora. Este important de retinut faptul ca aceste incarcatoare au preturi foarte accesibile avand un raport calitate pret extrem de avantajos.

Alimentatorul HP OmniBook 3000 este produs de compania Hewlett Packard, aceasta fiind una dintre firmele de top in domeniu. Incarcatorul este compatibil cu laptopurile seriile HP OmniBook 3000, HP OmniBook 3000 CTX, HP OmniBook 3100, HP OmniBook 3101, HP OmniBook 3102, HP OmniBook 3250, etc.

Tot de la acest producator sunt comercializate si incarcatoarele HP Pavilion N 5000 si Pavilion N 6000. Si aceste incarcatoare au foarte mare cautare printre clientii magazinului Mentor-Market.ro, avand deasemenea o garantie extrem de buna de 12 luni.

Alimentatoarele Sony Vaio sunt extrem de cautate de catre clienti pentru ca daca stam bine sa ne gandim laptopurile Sony-Vaio reprezinta un produs foarte apreciat la nivel mondial.

Un incarcator destul de bun si foarte apreciat de catre utilizatorii de laptopuri este cel produs de Toshiba. Acesta este un incarcator compatibil laptop Toshiba de 19 V avand 1.58 A si 30 W. Garantia acestor produse este deasemenea de 12 luni.  Extrem de apreciate si cautate de catre clienti sunt incarcatoarele de laptop de la Apple.

Cand spunem calitate in acest domeniu al IT-ului ne gandim in primul rand la un producator de varf cum este Apple si apoi la alti producatori. Apple vine cu o oferta destul de buna prin magazinul Mentor-Market.ro.

Bineinteles nu trebuie evitati si alti producatori de incarcatoare, cei drept mai putin cunoscuti cum ar fi Lenovo, Asus, Acer, etc. Acestia sunt destul de cautati avand in vedere ca multi clienti din Romania achizitioneaza laptopuri de la aceste firme.

0 Shares
You May Also Like