Care sunt cei mai renumiti producatori de laptopuri?

0 Shares
0
0
0

In ultimii ani, foarte multe companii au renuntat la vechile calculatoare, si au inceput sa isi indrepte atentia spre cele mai noi si mai performante laptopuri de pe piata. Acest lucru nu este surprinzator, in conditiile in care, aceste echipamente au specificatii similare cu calculatoarele, dar ocupa mai putin spatiu, sunt portabile si au preturi atractive.

Cei care intentioneaza sa cumpere laptopuri, indiferent ca doresc sa le foloseasca in interes personal sau profesional, au la dispozitie acum o multime de solutii. Exista multi producatori de laptopuri pe piata, iar in continuare vom vedea care sunt cei mai renumiti producatori care scot mereu pe piata laptopuri De senzatie.

HP

HP, de asemenea cunoscut sub numele de Hewlett-Packard este unul dintre cele mai vechi branduri de electronice. Cand vine vorba de computere desktop, acestea ofera in continuare cele mai fiabile masini si sunt utilizate pe scara larga de catre jucatorii impatimiti, dar si de catre diferite companii.

Ca marca de laptop, HP este mult mai bun decat Acer si ASUS atunci cand vine vorba de durabilitate si performanta.

In plus in afara de laptopuri, merita de asemenea sa ne gandim la imprimante, desktop-uri si monitoare. Serviciul pentru clienti este pur si simplu fantastic in tari precum Statele Unite, Canada, Australia si Anglia, motiv pentru care in aceste tari, cel mai important brand este HP.

Seriile sale populare sunt Envy, Spectre, Pavilion si Elite. In general, laptopurile sunt foarte fiabile si la preturi rezonabile, cu garantie si asistenta excelente.

Dell

Majoritatea laptopurilor Dell sunt ieftine si majoritatea au design-ul si hardware-ul foarte simple si puternice. Cu toate acestea, nu tuturor utilizatorilor le place un design simplu, iar acesta poate fi considerat singurul motiv pentru care unii utilizatori evita Dell. In trecut, Dell nu a fost intr-adevar la fel de competitiv ca astazi, iar motivul din spatele acestui aspect este cu siguranta seria sa XPS care a schimbat total jocul pentru Dell.

Lenovo

Lenovo este unul dintre cele mai premium branduri de laptopuri, iar preturile sale sunt usor mai mari in comparatie cu pretul laptopurilor propuse de catre alti producatori.

Cu toate acestea, laptop-urile scoase pe piata de catre Lenovo sunt ideale pentru toate tipurile de sarcini si pot fi folosite de oricine, inclusiv jucatori profesionisti, oameni de afaceri si studenti.

Compania este cunoscuta mai ales pentru laptop-urile de clasa enterprise, care ofera nu numai putere, ci si un design super-flexibil. Brandul chinezesc a inceput recent sa faca smartphone-uri si sunt la fel ca laptopurile, renumite pentru bateriile lor de lunga durata.

Asus

Laptopurile ASUS sunt cunoscute in cea mai mare parte ca fiind accesibile in comparatie cu alte marci, iar motivul poate fi fabricarea placilor de baza interne. Mini-laptop-uri si Chromebook-uri sunt bine cunoscute pentru a fi cele mai bune masini ieftine.

Cea mai mare parte a hardware-ului este de o calitate ideala, inclusiv ecrane HD, unitati de stocare si, desigur, placi de baza. Marca taiwaneza produce de asemenea, alte produse electronice, ar fi smartphone-uri si tablete.

A fost o perioada in care ASUS nici macar nu a fost luat in calcul pe lista celor mai bune branduri de laptopuri, dar cu vasta colectie de laptopuri atractive si puternice, au ajuns pe locul 4 in lista noastra.

Ei au in prezent o mare varietate de calculatoare, de la laptop-uri cu buget redus, iar in cazul in carea veti nevoie de asistenta, puteti obtine ajutor de la ei prin telefon, Twitter sau Facebook.

Samsung

Samsung este un nume foarte bun atunci cand vine vorba de smartphone-uri, tablete, televizoare, aparate de aer conditionat si frigidere. Cu centrele sale de servicii la nivel mondial, este unul dintre cele mai populare branduri de electronice.

Cu toate acestea, atunci cand vine vorba de laptop-uri, acestea nu au o baza mare de clienti. Majoritatea utilizatorilor opteze pentru Samsung din cauza autonomiei reduse a bateriei si a designului clasic.

Brandul coreean a introdus unele dintre cele mai populare laptop-uri, cum ar fi ATIV Book 9 Pro si ATIV Book 9 Plus. Aceste laptopuri sunt cunoscute pentru designul lor ultra-subtire si specificatiile excelente.

0 Shares
You May Also Like